:: |
Autor |
Poruka |
anchi22 •• 20:01 ••

|
Datum registracije: 09 Jul 2008 Poruke: 53463

|
|
Kikinda - Policija je odredila zadržavanje do 48 sati Nataši D. (25) iz Ruskog Sela zbog postojanja osnovane sumnje da je počinila krivično delo teške krađe Lj. P. (81) iz Ruskog Sela.
Osumnjičena je u ponedeljak, 2. avgusta ove godine, došla u kuću starije žene iz istog sela koja sama živi, iskoristila njenu nepažnju i u mleko joj sipala više izmrvljenih tableta „bensedina“. Kada je žena zaspala, Nataša D. je pronašla ključ od drvenog sanduka i iz njega ukrala novac. Prema nezvaničnim informacijama, reč je o sumi od oko 1.000 evra. Posle privođenja novac nije pronađen kod osumnjičene Nataše D.
Inače, ona je supruga Rudija P. (26), koji je u bekstvu jer se sumnjiči da je 31. jula ove godine sa ocem Lukom P. (56) i bratom Ilešom (23) na ulici u Ruskom Selu ispred prodavnice „Duki“ nožem pretio A. D. (52), vlasniku te prodavnice. Osumnjičeni se terete da su počinili krivično delo ugrožavanja sigurnosti. Policija je prekjuče saopštila da su Luka i Ileš P. zadržani u policiji do 48 sati. Postoji pretpostavka da se kod Rudija P. nalazi i novac koji je Nataša D. ukrala iz kuće
(Blic)
|
|
|
|
|
 |
D@cha Prijatelj foruma

|
Godine: 90
Datum registracije: 02 Apr 2007 Poruke: 4657 Mesto: 13 krug pakla

|
|
|
|
 |
gkukolj -tončica-palončica-

|
Datum registracije: 09 Dec 2009 Poruke: 39085

|
|
Ništa ja ovo ne vežem, majke mi, pogotovo me zbunjuju ovi silni inicijali , "niđe" veze sa vezom.
|
_________________ Došla je i otišla.
Neću je ponovo vidjeti sa one strane groba.
Moj život je samo moj. |
|
|
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|