:: |
Autor |
Poruka |
anchi22 •• 20:01 ••

|
Datum registracije: 09 Jul 2008 Poruke: 53463

|
|
Sandra Bulok prva je na "Forbsovoj" listi glumica koje su u protekloj godini zaradile najviše novca.
Časopis je listu sastavio na osnovu honorara koje su glumice dobile po ulozi, ali i uspeha njihovih filmova u bioskopima, kao i dodatnim prihodima kao što su reklame.
Sandra Bulok zaradila je 56 miliona dolara između juna 2009. i juna 2010. godine, i to najviše zahvaljujući filmovima "The proposal" i "The blind side", koji su inkasirali deset puta više novca nego što je u njih bilo uloženo.
Na drugom mestu je Ris Viderspun sa 32 miliona dolara. Iako "Pravna plavuša" nije bila na velikom platnu od 2008. godine, ovaj novac zaradila je kao platu unapred za dva filma koja trenutno snima, "How do you know" i "Water for elephants".
Treća je Kameron Dijaz sa istom cifrom, zarađenom od "Šreka" i akcije "Knight and day".
Četvrta je Dženifer Aniston sa 27 miliona. Glumica je snimila nekoliko filmova i nedavno lansirala sopstveni parfem, ali će i u narednim decenijama dobijati ogromne pare od repriza "Prijatelja".
Sara Džesika Parker je na petom mestu sa 25 miliona, i to po istom "receptu" kao i Anistonova - film, parfem, i isplate od serije "Seks i grad".
Na ostatku liste su Džulija Roberts i Anđelina Džoli sa po 20 miliona, Dru Barimor (15), Meril Strip (13) i Kristen Stjuart sa 12 miliona.
(MONDO)
|
|
|
|
|
 |
*Mayche* .:Lust Stained Despair:.

|
Godine: 40
Datum registracije: 17 Dec 2007 Poruke: 13168 Mesto: Zvezdica na nebu

|
|
Obozavam Sandru Bullock i drago mi je sto je zaradila toliko...
|
_________________ *"...~ I hear it all the time...the sound of missing you ~..."* |
|
|
|
 |
gkukolj -tončica-palončica-

|
Datum registracije: 09 Dec 2009 Poruke: 39085

|
|
A meni bi bilo drago da je ova dama bar na četvrtom mjestu, ako je već nisu uspijela zapasti prva tri.
|
_________________ Došla je i otišla.
Neću je ponovo vidjeti sa one strane groba.
Moj život je samo moj. |
|
|
|
 |
voulez-vous ♧Otac Makarije♧

|
Godine: 41
Datum registracije: 09 Sep 2007 Poruke: 5164

|
|
A mozda je to Maybeline New York?
Ko li ovoj Meril Strip dade te pare..... pfffff..... mi mladja nije bila nesto... :s
|
_________________ Ja sam bio pogresan..... kad sam ti stavio ruku na rame...
Tamo je drzao dugo i govorio rijeci...
Ja sam bio pogresan... kad sam trazio da mi kazes... koja si strana....
Postoje pravila igre... ti znas da ne mozes sama.... |
|
|
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|