:: |
| Autor |
Poruka |
anchi22 •• 20:01 ••

|
Datum registracije: 09 Jul 2008 Poruke: 53463

|
|
Amerikanac Rod Sveden, koji je hitno prebačen u bolnicu s kolapsom pluća, vratio se kući sa dijagnozom - grašak u plućima.
Sveden se mesecima borio sa emfizemom pluća kada se njegovo stanje naglo pogoršalo. Pripremio se na rak, ali umesto toga rentgenski snimci su pokazali da mu je u plućima proklijao grašak, javlja Bi-Bi-Si.
"Rečeno mi je da imam seme graška u plućima koje je proklijalo i da je biljka duga 1,25 centimetara", objasnio je Sveden.
Lekari pretpostavljaju da je dok je jeo grašak jedno zrno otišlo pogrešnim smerom i počelo da klija.
"Jedan od prvih obroka koji su mi ponudili u bolnici nakon operacije bio je grašak. Nasmejao sam se i pojeo", kazao je Sveden koji očigledno nije izgubio smisao za humor.
Nakon operacije, tokom koje mu je uklonjena biljka, Sveden nastavio je da se oporavlja kod kuće, a njegove komšije mu u šali redovno šalju semenke i konzerve graška.
(Tanjug)
|
|
|
| |
|
 |
D@cha Prijatelj foruma

|
Godine: 91
Datum registracije: 02 Apr 2007 Poruke: 4657 Mesto: 13 krug pakla

|
|
| |
|
 |
gkukolj -tončica-palončica-

|
Datum registracije: 09 Dec 2009 Poruke: 39085

|
|
|
Ne znam kako je uspjelo, ali bolje i grašak nego rak. Čitala sam članak o jednom mladiću kojem je prošle godine isto tako rečeno da ima zloćudni tumor na plućima, no prilikom hirurškog zahvata ustanovilo se da na mjestu tumora niče mala jelka. Doktori pretpostavljaju da je mladić morao udahnuti sjeme iz kojeg je proklijala jelka. Sva su čuda moguća kada je u pitanju ljudsko tijelo.
|
_________________ Došla je i otišla.
Neću je ponovo vidjeti sa one strane groba.
Moj život je samo moj. |
|
| |
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|