:: |
Autor |
Poruka |
anchi22 •• 20:01 ••

|
Datum registracije: 09 Jul 2008 Poruke: 53463

|
|
Policija je podnela krivičnu prijavu protiv Rajne S. (32) iz Aleksinca, zbog sumnje da je izvršila krivično delo zapuštanje i zlostavljanje maloletne osobe, saopštila je danas Policijska uprava u Čačku.
Osumnjičena je u petak popodne zatečena u Guči, pored svog petogodišnjeg sina, koji je igrao ispred kartonske kutije u koju su građani ubacivali novac.
Rajna S. i njen maloletni sin su odvedeni u policijsku stanicu u Guči, gde je saslušana u prisustvu radnika Centra za socijalni rad.
Policija je u petak kasno uveče privela i Vesnu S. (53) iz Aleksinca, koja je zatečena da sa trogodišnjom devojčicom igra i uzima novac od gostiju u jednom ugostiteljskom objektu u Guči.
Protiv roditelja maloletne devojčice biće podneta krivična prijava za krivično delo zapuštanje i zlostavljanje maloletnog lica, navodi se u saopštenju.
(FoNet)
|
|
|
|
|
 |
---X---GIRL [●Sancta ஐ Sapientia●]
![<b>[●Sancta ஐ Sapientia●]</b> <b>[●Sancta ஐ Sapientia●]</b>](images/ranks/miss_mister.gif)
 |
Godine: 32
Datum registracije: 17 Dec 2007 Poruke: 16644

|
|
Ma pobiti gamad samo. ju ju
|
|
 |
nadja23 Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 28 Jul 2010 Poruke: 20

|
|
Pa da,najlakše je zaraditi na djeci...ccccccc,užaaaaaaaas !!!
|
|
|
|
|
 |
coco_bill Zli carobnjak-lingvista

|
Godine: 45
Datum registracije: 22 Mar 2006 Poruke: 33433 Mesto: Novi Sad

|
|
Samo da se ne završi na ta dva hapšenja.
|
|
 |
D@cha Prijatelj foruma

|
Godine: 90
Datum registracije: 02 Apr 2007 Poruke: 4657 Mesto: 13 krug pakla

|
|
Takve stvari se rade godinama, samo sto to nikome nije smetalo,cak i prosjaci sa malom decom,ali mi smo luda drzava pa stvari koje nisu dobre ovde su normalne
|
|
|
|
|
 |
gkukolj -tončica-palončica-

|
Datum registracije: 09 Dec 2009 Poruke: 39085

|
|
Sad kad je Guča treba da se piše o tome dok traje, kasnije sve po starom. Sa ovakvim se stvarima i dešavanjima srećemo svi godinama po ulicama, krenuvši od prosjačenja sjedeći ili igrajući po ulicama. Ovdje se kod nas proći ne može pojedninim danima, niti pošteno sjesti da se ne pojavi neko jadno djetešce sa ispruženim rukicama. A oni sad našli da hvataju i kažnjavaju. Kombi ih doveze i bukvalno istrese na ulice, pa se ništa ne čini po tom pitanju. A Guča jedna digne dževu na par dana i gotovo.
|
_________________ Došla je i otišla.
Neću je ponovo vidjeti sa one strane groba.
Moj život je samo moj. |
|
|
|
 |
coco_bill Zli carobnjak-lingvista

|
Godine: 45
Datum registracije: 22 Mar 2006 Poruke: 33433 Mesto: Novi Sad

|
|
D@cha je napisao/la sledeće: | Takve stvari se rade godinama, samo sto to nikome nije smetalo,cak i prosjaci sa malom decom,ali mi smo luda drzava pa stvari koje nisu dobre ovde su normalne |
Sad su se setili da postoji iskorišćavanje dece radi prosjačenja, a na svakoj prometnijoj raskrsnici imaš klince koji prosjače od vozila koja su stala na crvenom. Socijalna služba ni prstom da mrdne, a ako (jednom) lupiš svoje dete po turu ako je nevaljalo - odmah stiže prijava.
Šta je opasnije: varjačom po turu (tu ne mislim na premlaćivanje deteta) ili da se dete šećka ispred upaljenog automobila?
Instruktor mi je rekao da su opasnija kola koja idu 10km/h (kola pređu preko pešaka) od onih koja idu 60km/h (kola odbace pešaka, pa postoje veće šanse da prođe sa lakšim povredama)
|
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|