:: |
Autor |
Poruka |
anchi22 •• 20:01 ••

|
Datum registracije: 09 Jul 2008 Poruke: 53463

|
|
Policajac star 39 godina uhapšen je zbog sumnje da je opljačkao kladionicu "Fortuna" u Vinkovcima, saopštila je danas policijska uprava vukovarsko-srijemska.
Rešenjem načelnika policijske uprave, policajac čije ime nije saopšteno suspendovan je i biće priveden istražnom sudiji Županijskog suda u Vukovaru.
U pljački kladionice, koja se uz pretnju pištoljem dogodila u nedelju nešto posle podneva, odneta je veća količina novca.
(FoNet)
|
|
|
|
|
 |
D@cha Prijatelj foruma

|
Godine: 90
Datum registracije: 02 Apr 2007 Poruke: 4657 Mesto: 13 krug pakla

|
|
|
|
 |
gkukolj -tončica-palončica-

|
Datum registracije: 09 Dec 2009 Poruke: 39085

|
|
Izvinjavam se, a zašto to njegovo ime nije objavljeno? Javnost to ne smije znati, jel', a imena žrtava se često iznose punim imenom i prezimenom. Po kojem to principu se radi, zna li iko, čisto da mi pojasni.Poglupa sam kada je u pitanju Zakon.
|
_________________ Došla je i otišla.
Neću je ponovo vidjeti sa one strane groba.
Moj život je samo moj. |
|
|
|
 |
Bobak_BL * Domaci Lazov *

|
Datum registracije: 06 Avg 2010 Poruke: 8210 Mesto: sta te briga...za moje mjesto...

|
|
zakon tako nalaze...posto nece na robiju, samo ce biti izbacen iz sluzbe...
za mnogo gore stvari oni nikada ne odgovaraju...ali ko zna,
sve zavisi od medija, ako mediji to zele da istjeraju na cistac...onada ok...
poznam slucaj ubistva, gdje je drot, izbacen s posla i uslovno osudjen,
sest mjeseci na dve godine...
|
_________________ S ljubavlju je isto
kao i sa sjenom...
ako za njom trcis,
dostici je neces nikada.
no samo joj okreni ledja,
ona ce te zauvijek slijediti....  |
|
|
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|