:: |
Autor |
Poruka |
aureliano ♣ El Capitán ♠

|
Datum registracije: 15 Mar 2005 Poruke: 9092 Mesto: U zraku, na vodi i ponekad na Zemlji

|
|
Sudac psihopata ubio igrača usred utakmice!
Vjerojatno najmorbidnija utakmica godine odigrala se u brazilskoj amaterskoj ligi ove nedjelje. Neprestani prigovori toliko su izludili suca lokalnog derbija da je sasvim izgubio glavu, izvadio nož te do smrti izbo jednog igrača.
Sportska tragedija dogodila se u nedjelju u brazilskom gradu Barreiri, 72 kilometra od Fortaleze, tijekom lokalnog derbija između Barreire i Redenciona. 26-godišnji sudac Francisco Edio Gregorio Chaves odlučio je pravdu podijeliti na dosad nezapamćen način, o čemu par dana poslije bruji cijeli Brazil.
Naime, igrač 28-godišnji igrač Barreire Jose Ramos da Silva prigovorio je sucu Chavesu zbog jednog dosuđenog prekršaja, došlo je do žučne svađe koja je zvršila šokom i nevjericom svih na terenu. Usred prepirke, Chaves je iz dresa izvukao nož te nekoliko puta ubo Da Silvu u prsa. Nesretnom igraču, inače profesionalnom zaštitaru nije bilo spasa, umro je prije dolaska hitne pomoći.
U teren je nakon napada utrčao i brat preminuloga, pokušavajući pomoći Joseu Ramosu, no sudac psihopata je i njega napao, zadavši mu četiri udarca nožem u leđa. Nakon toga je pobjegao. Brat umrlog igrača nije u životnoj opasnosti
Policija tvrdi da niti napadač niti žrtve nisu imali policijski dosije.
Net.hr/T.H.
|
_________________ I tad su došli popovi... Pa topovi... Pa lopovi...
I čitav svet se izobličio...
Ispuzali su grabljivci... Pa lažljivci... Snalažljivci...
 |
|
|
|
 |
gkukolj -tončica-palončica-

|
Datum registracije: 09 Dec 2009 Poruke: 39085

|
|
A već toliko lud da ugasi jedan život zbog riječi izgovorenih u svađi. Zemljo, svašta li i ti držiš i trpiš.
|
_________________ Došla je i otišla.
Neću je ponovo vidjeti sa one strane groba.
Moj život je samo moj. |
|
|
|
 |
Alexns Tinkerbell's pixie dust

|
Datum registracije: 10 Avg 2005 Poruke: 30635 Mesto: Movin' back to Wimbledon

|
|
Vala mu je presudio
|
|
|
|
 |
D@cha Prijatelj foruma

|
Godine: 90
Datum registracije: 02 Apr 2007 Poruke: 4657 Mesto: 13 krug pakla

|
|
Ova svetska kriza nije samo u novcanom smislu ocigledno
|
|
|
|
|
 |
Bobak_BL * Domaci Lazov *

|
Datum registracije: 06 Avg 2010 Poruke: 8210 Mesto: sta te briga...za moje mjesto...

|
|
n taj sport vise nije sto je bio...
|
_________________ S ljubavlju je isto
kao i sa sjenom...
ako za njom trcis,
dostici je neces nikada.
no samo joj okreni ledja,
ona ce te zauvijek slijediti....  |
|
|
|
 |
gkukolj -tončica-palončica-

|
Datum registracije: 09 Dec 2009 Poruke: 39085

|
|
Sad bi trebalo i sudije i igrače prevrnuti prije izlaska na teren i povaditi im svo ubojito oružje koje skrivaju u dresovima, čisto da ne postane i ovo neki modni hit i način rješavanja spora na terenu. Svašta!
|
_________________ Došla je i otišla.
Neću je ponovo vidjeti sa one strane groba.
Moj život je samo moj. |
|
|
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|