:: |
Autor |
Poruka |
anchi22 •• 20:01 ••

|
Datum registracije: 09 Jul 2008 Poruke: 53463

|
|
Strašna porodična tragedija dogodila se u nemačkom Trendelburgu kada je Esad G. (52) pokušao da utopi svoje dvoje dece, pa njih i sebe da raznese eksplozivnom napravom.
Esad i devojčica su poginuli, a dečak je preživeo uz teške povrede.
Samo par sedmica ranije Esad se razveo od svoje supruge, a u sredu popodne je od bivše supruge odveo četvorogodišnju kćerku i jednogodišnjeg sina, koje je trebalo da vrati do 18.00 časova.
Međutim, on je decu odvezao do reke.
Prvo je utopio devojčicu, pa pokušao i dečaka, ali je on ipak preživeo.
Ni to rastrojenom ocu nije bilo dovoljno pa je decu stavio u prtljažnik "ford eskorta" i aktivirao nepoznatu eksplozivnu napravu.
U četvrtak ujutru pastir je pronašao uništen automobil.
Devojčica je bila mrtva, dok je dečak čudom preživeo i eksploziju i prevezen je u bolnicu.
Komšija ove porodice rekao je da su živeli vrlo povučeno.
"Pre par godina žena je otišla, a muž je ostao sam s kćerkom. Ali, ona se vratila i dobili su još jedno dete", naveo je komšija.
Dečak je u kritičnom stanju i lekari se bore za njegov život, javljaju nemački mediji.
Esad G. je državljanin Hrvatske, rodom iz Duratbegovog Dolca, sela nedaleko od Bugojna u Bosni i Hercegovini.
Konzulat BiH u Frankfurtu je potvrdio da Esad ima hrvatski pasoš, ali nisu odali njegov puni identitet.
(Srna)
|
|
|
|
|
 |
aureliano ♣ El Capitán ♠

|
Datum registracije: 15 Mar 2005 Poruke: 9092 Mesto: U zraku, na vodi i ponekad na Zemlji

|
|
Primitivac!
|
_________________ I tad su došli popovi... Pa topovi... Pa lopovi...
I čitav svet se izobličio...
Ispuzali su grabljivci... Pa lažljivci... Snalažljivci...
 |
|
|
|
 |
gkukolj -tončica-palončica-

|
Datum registracije: 09 Dec 2009 Poruke: 39085

|
|
Šta su im djeca kriva za sve frustracije u životu, za vlastite slabosti, strahove, nerazumijevanja i bijedu, šta su ona kome ikada krivi?!
|
_________________ Došla je i otišla.
Neću je ponovo vidjeti sa one strane groba.
Moj život je samo moj. |
|
|
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|