www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Policija ga traži, a on postuje po Facebooku
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Vesti ~ -> ~ Arhiva - Vesti ~
::  
Autor Poruka
anchi22
•• 20:01 ••
<b>•• 20:01 ••</b>

Datum registracije: 09 Jul 2008

blank.gif
PorukaPostavljena: Sre Sep 01, 2010 2:40 pm    Naslov poruke: Policija ga traži, a on postuje po Facebooku Na vrh strane Na dno strane

Dok pripadnici MUP-a Kantona Sarajevo tragaju za maloletnim Benjaminom Delalićem, odbegli mladić je aktivan na svom profilu na Facebooku, gde postavlja pesme i menja statuse.

Delalić je u Gazi Husref-begovom bezistanu pucao u pravcu Almera Inajetovića, koji je bio u društvu Harisa Drlje. Inajetovića je promašio, ali je pogodio tri slučajna prolaznika, Mladena Njeganovića (34) iz Rogatice, Alena Šumana (32) iz Sarajeva i Freda Tamihatua (50) iz Holandije.

Samo nekoliko sati posle pucnjave, Delalić se javio na profilu sa porukom "tvrdim da sam nepobediv", rečenicom koju je koristio srpski kriminalac Kristijan Golubović. Poruka je naišla na odobravanje 22 njegova prijatelja.

Aktivni su bili i njegovi prijatelji koji su napisali "da su čuli šta se desilo i da im se javi ako mu bilo šta zatreba". Delalić je dobio podršku i poljupce od "sestre, teče i tetke".

Delalić je i sinoć oko 19 sati na svoj profil postavio pesmu "Mafijaš", koju su otpevali X-Plane, Rimski & Slađana Ristić uz komentar "hhahaha".

U pesmi zanimljivog naslova, turbo-folk pevačica Slađana Ristić peva "ti uzalud nosiš lance oko vrata, narukvice i prstenje od suhoga zlata. Sve, sve, sve možeš da mi daš, al' ja neću s tobom jer si mafijaš", prenosi portal "Sarajevo-x.com".

(MONDO)

gkukolj
-tončica-palončica-
<b>-tončica-palončica-</b>

Datum registracije: 09 Dec 2009

blank.gif
PorukaPostavljena: Sre Sep 01, 2010 4:21 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Muka mi je ovo čitati, no, dolijaće, kako god okreneš!

anchi22
•• 20:01 ••
<b>•• 20:01 ••</b>

Datum registracije: 09 Jul 2008

blank.gif
PorukaPostavljena: Sub Sep 04, 2010 1:01 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Uhapšen "pucač sa Facebooka"

Benjamin Delalić postao je zvezda jer je, nakon što je pucao po Sarajevu, "visio" na Facebooku dok ga je tražila policija i hvalio se kako je nepobediv.

Delalić je u subotu 28. avgusta iz pištolja pucao u pravcu Almera Inajetovića koji je bio u društvu s Harisom Drljom.

Njih dvojica su ostala nepovređena, a ispaljeni hici ozledili su trojicu slučajnih prolaznika.

Pripadnici MUP-a sarajevske županije uhapsili su Delalića u četvrtak oko podne.

Delalić se na Facebooku "hvalio" nakon incidenta kako je nepobediv.

Inače, Benjamin je sin Ramiza Delalića Ćele, protiv koga je tužilaštvo Kantona Sarajevo vodilo proces pod optužbom da je ubio sprskog svata Nikolu Gardovića 1992. godine u centru Sarajeva.

Ramiz je juna 2007. godine ubijen u centru Sarajeva sa više hitaca.

(MONDO)

gkukolj
-tončica-palončica-
<b>-tončica-palončica-</b>

Datum registracije: 09 Dec 2009

blank.gif
PorukaPostavljena: Sub Sep 04, 2010 1:22 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Nepobjediv?! Jes' kako nije. Wink Ne rekoh li ja da će mlada nadobudna budaletina brzo dolijati. Samo da ga prebrzo ne puste, kao i mnoge druge.

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Vesti ~ -> ~ Arhiva - Vesti ~ -> Policija ga traži, a on postuje po Facebooku Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana 1 od 1

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon