:: |
| Autor |
Poruka |
anchi22 •• 20:01 ••

|
Datum registracije: 09 Jul 2008 Poruke: 53463

|
|
U Nokia teatru u Los Anđelesu večeras će 26. put biti dodeljene nagrade televizije MTV za najbolji muzički video spot, a najviše nominacija ima pevačica Lady Gaga, čak 13.
Lady Gaga je između ostalog nominovana za najbolji pop video spot, najbolji ženski video i najbolji dens video i ujedno je prva pevačica koja je dva puta nominovana u kategoriji muzički video godine, sa "Bad Romance" i spotom za pesmu "Telephone" u kojoj gostuje Bijonse.
Prvi iza Lady Gage po broju nominacija je reper Eminem koji će se takmičiti u osam kategorija, a spot za njegovu numeru "Not Afraid" je pretendent na nagradu muzički video godine. Eminem će biti u trci i u kategorijama najbolji muški video i najbolji hip-hop video.
Pored njih dvoje, među nominovanima za muzički video godine su i grupe Florence and the Maćine sa "Dog Days Are Over" i 30 Seconds To Mars za video "Kings and Queens" kao i reper B.o.B. sa spotom za pesmu "Airplanes".
Za nagradu za najbolji ženski video u trci uz Lady Gagu su Kejti Peri sa "California Gurls", Keša sa "Tik Tok" i Tejlor Svift sa "Fifteen".
Ašer sa "OMG", Džejson Derulo sa "In My Head", Drejk sa "Find Your Love" i B.o.B. sa "Airplanes" biće konkurenti Eminemu u kategoriji najbolji muški video spot.
Među pretendentima na nagradu za najboljeg novog izvođača je šesnaestogodišnji Džastin Biber.
"Uzbuđen sam što ću nastupati na dodeli. Još uvek mi je neverovatno, pošto sam prošle godine bio prvi put, i niko nije znao ko sam ja. Ovo stvarno pokazuje da se snovi mogu ostvariti i koliko neverovatno posvećene obožavaoce imam. Ja sam srećković i zahvalan sam na tome. Sada samo želim da izađem na tu binu, da se dobro provedem ispred svojih heroja jer ipak, na kraju krajeva, ja sam samo dete i još uvek sam obožavalac", kaže Biber.
Ceremonija počinje u 21 sat po lokanom vremenu, odnosno u 6 sati u ponedeljak ujutro po centralno evropskom vremenu.
(MONDO)
|
|
|
| |
|
 |
anchi22 •• 20:01 ••

|
Datum registracije: 09 Jul 2008 Poruke: 53463

|
|
MTV VMA: Trijumf Lady Gage
Pevačica osvojila osam nagrada od 13 za koliko je bila nominovana - čak sedam od osam nagrada bile su za njen spot za pesmu "Bad Romance".
Ovogodišnje MTV video muzičke nagrade ponovo prošle u znaku Lady Gage.
Još je samo hiphoper Eminem, koji je otvorio ovogodišnju ceremoniju izvođenjem pesme "Love the way you lie" sa Rijanom, odneo dve nagrade i to za najbolji muški video i najbolji hip-hop video za pesmu " Not Afraid".
Lady Gaga je za pesmu "Bad Romance osvojila nagrade za video godine, najbolji ženski video, najbolji pop video, najbolji dance video, najbolju režiju, najbolju montažu, dok je duetsku pesmu sa Bijonse "Telephone" osvojila nagradu za najbolju saradnju. Interesantno je da je po svaku od nagrada odlazila obučena u drugačiju kombinaciju, od kojih je najupečatljivija bila ona napravljena od mesa...
Tinejdžerska senzacija Džastin Biber, osvojio je nagradu za najboljeg novog umetnika, bend 30 Seconds to Mars je osvojio nagradu za najbolji rok video ("Kings and Queens"), dok su najbolje specijalne efekte u spotu imali članovi benda Muse. Među ostalim dobitnicima su Florence and the Machine (najbolja umetnička režija) i The Black Keys.
(MONDO)
|
|
|
| |
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|