:: |
Autor |
Poruka |
anchi22 •• 20:01 ••

|
Datum registracije: 09 Jul 2008 Poruke: 53463

|
|
Avion sa linije Toronto-Pakistan spušten u Štokholmu zbog prijave "ekspoziva" jedne ostavljene devojke iz Kanade.
Devojka je pozvala tokom vikenda kanadsku policiju i upozorila da njen bivši momak kod sebe ima eksploziv, što je uzrokovalo prinudno sletanje putničkog aviona na aerodrom u Stokholmu.
Švedski listovi navode da je 28-godišnji Kanađanin uhapšen u vezi sa optužbama, ali je ubrzo pušten, jer u avionu nije pronađen eksploziv.
Mladić je putovao u Pakistan da bi se tamo oženio, a njegova bivša djevojka, nezadovoljna zbog raskida, pozvala je policiju i upozorila je da on nosi eksploziv.
Portparol švedske policije Kjel Lindgren rekao je da je muškarac putovao u Pakistan "zbog ličnih razloga", ali nije mogao da potvrdi da je išao da se ženi ili da je ljubomorna devojka dojavila nešto kanadskim vlastima.
(Srna)
|
|
|
|
|
 |
gkukolj -tončica-palončica-

|
Datum registracije: 09 Dec 2009 Poruke: 39085

|
|
Vidi, bogati, nje... Čega li se samo dosjetila Ma, dala bih ja njoj malo pritvora, tolike ljude uspaničiti radi jednog jedinog čovjeka, uf...Pa ti sjedi sad u avion, majčin sine, kad svaka budala može u današnje vrijeme da ga prisili da prinudno sleti, ili ne daj ti šta drugo, još gore...
p.s. Generacijo, nemo' da sad komentiraš moj strah!
|
_________________ Došla je i otišla.
Neću je ponovo vidjeti sa one strane groba.
Moj život je samo moj. |
|
|
|
 |
Rega5 Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 31 Dec 2008 Poruke: 12

|
|
Malo se ti previse gubis....Volio bi samo znati zasto toliko komentarises sve novosti, kao da su ostali glupi.....??????
|
|
|
|
|
 |
aureliano ♣ El Capitán ♠

|
Datum registracije: 15 Mar 2005 Poruke: 9092 Mesto: U zraku, na vodi i ponekad na Zemlji

|
|
gkukolj je napisao/la sledeće: | Vidi, bogati, nje... Čega li se samo dosjetila Ma, dala bih ja njoj malo pritvora, tolike ljude uspaničiti radi jednog jedinog čovjeka, uf...Pa ti sjedi sad u avion, majčin sine, kad svaka budala može u današnje vrijeme da ga prisili da prinudno sleti, ili ne daj ti šta drugo, još gore...
p.s. Generacijo, nemo' da sad komentiraš moj strah! |
Ne boj se, Canada je to (pravna drzava!). Ici ce ona u corku, itekako!
|
_________________ I tad su došli popovi... Pa topovi... Pa lopovi...
I čitav svet se izobličio...
Ispuzali su grabljivci... Pa lažljivci... Snalažljivci...
 |
|
|
|
 |
Bobak_BL * Domaci Lazov *

|
Datum registracije: 06 Avg 2010 Poruke: 8210 Mesto: sta te briga...za moje mjesto...

|
|
Rega5 je napisao/la sledeće: | Malo se ti previse gubis....Volio bi samo znati zasto toliko komentarises sve novosti, kao da su ostali glupi.....?????? |
komentarise zato sto to voli...i to nema nikakve veze s tobom...
kao sto i ja volim da komentarisem...
kao i svi oni koji redovno posjecju ove vijesti...
i to nema nikakve veze sa bilo cijom inteligencijom...
glupaca je ova, koza, sto je avion morao prinudno da se spusti....
zbog njene ljubomore...
|
_________________ S ljubavlju je isto
kao i sa sjenom...
ako za njom trcis,
dostici je neces nikada.
no samo joj okreni ledja,
ona ce te zauvijek slijediti....  |
|
|
|
 |
aureliano ♣ El Capitán ♠

|
Datum registracije: 15 Mar 2005 Poruke: 9092 Mesto: U zraku, na vodi i ponekad na Zemlji

|
|
Bobak_BL je napisao/la sledeće: | Rega5 je napisao/la sledeće: | Malo se ti previse gubis....Volio bi samo znati zasto toliko komentarises sve novosti, kao da su ostali glupi.....?????? |
komentarise zato sto to voli...i to nema nikakve veze s tobom...
kao sto i ja volim da komentarisem...
kao i svi oni koji redovno posjecju ove vijesti...
i to nema nikakve veze sa bilo cijom inteligencijom...
glupaca je ova, koza, sto je avion morao prinudno da se spusti....
zbog njene ljubomore... |
Takvi komentari su vrijedni jedino ignoriranja jer cim odgovoris na njih pridajes im neku "vaznost" i samim time postignu cilj.
A ima i ono plavo dugme (plavi karton se to oficijalno zove) u gornjem desnom uglu, pa lijepo prijavis moderatorima... Plavi karton cuda radi!
|
_________________ I tad su došli popovi... Pa topovi... Pa lopovi...
I čitav svet se izobličio...
Ispuzali su grabljivci... Pa lažljivci... Snalažljivci...
 |
|
|
|
 |
Bobak_BL * Domaci Lazov *

|
Datum registracije: 06 Avg 2010 Poruke: 8210 Mesto: sta te briga...za moje mjesto...

|
|
fala...ma iznerviram se brzo...eto sad moram popit nesto...
|
_________________ S ljubavlju je isto
kao i sa sjenom...
ako za njom trcis,
dostici je neces nikada.
no samo joj okreni ledja,
ona ce te zauvijek slijediti....  |
|
|
|
 |
coco_bill Zli carobnjak-lingvista

|
Godine: 45
Datum registracije: 22 Mar 2006 Poruke: 33433 Mesto: Novi Sad

|
|
Uf, uf, uf...
Moraću ovih dana da postavim tekst o trolovima na forumu.
Svako je slobodan da komentariše tekstove kako hoće (naravno, dok je u granicama pristojnosti), ali to nije tema razgovora. Ovako lagano klizi u offtopik, pa ću naredne off-topike morati da izbrišem.
Isto tako bih zamolio članove da ne započinju svađe i ne provociraju ili prozivaju ostale članove.
|
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|