www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Pit-bul caruje deponijom
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Vesti ~ -> ~ Arhiva - Vesti ~
::  
Autor Poruka
anchi22
•• 20:01 ••
<b>•• 20:01 ••</b>

Datum registracije: 09 Jul 2008

blank.gif
PorukaPostavljena: Pet Okt 01, 2010 3:39 pm    Naslov poruke: Pit-bul caruje deponijom Na vrh strane Na dno strane

JKP "Lim" iz Prijepolja zatražilo je od policije, Komunalne inspekcije i Direkcije za izgradnju da ukloni opasnog psa koji ometa službu.

"Naši radnici su svakodnevno u opasnosti jer ih prisustvo opasnog psa koji se slobodno kreće po deponiji za skladištenje komunalnog otpada često sprečava u obavljanju posla", navodi se u pismu.

U pismu se ističe da se pas pojavio pre desetak dana i da ga se, verovatno, neko od njegovih nesavesnih vlasnika na taj način rešio.

Od tada su radnici komunalne čistoće više u vozilu nego na poslu, a najugroženiji su buldozeristi koji bi trebalo da ravnaju deponiju i radnici koji lokalizuju povremeno izbijanje plamena na njoj.

"Samo zahvaljujući našem oprezu i solidarnosti kolega koji jedni drugima obezbeđuju sigurnost dok se na brzinu ne uskoči u kamion ili neko drugo sredstvo mehanizacije, do sada nismo imali direktan napad opasnog psa. Međutim, umalo nije stradao jedan ribolovac koji se zadesio na Limu u neposrednoj blizini deponije. On je jedva uspeo da se spase", rekao je za agenciju Beta Dževad Beganović, jedan od rukovodilaca u Službi komunalne čistoće.

U pismu upućenom nadležnim institucijama komunalci traže pomoć kako bi pas bio uklonjen.

"Svesni smo rizika koji on predstavlja ne samo po naše radnike nego i po prolaznike jer je deponija smeštena uz samu magistralu Beograd - Crnogorsko primorje. Krvoločna zver (vrsta pit bula), kako se i u literaturi opisuje ova vrsta psa, već je počela da zavodi neki svoj red na deponiji. Stradalo je pet-šest pasa lutalica", navodi se u pismu.

(Beta)

Bobak_BL
* Domaci Lazov *
<b>* Domaci Lazov *</b>

Datum registracije: 06 Avg 2010
Mesto: sta te briga...za moje mjesto...

hong_kong.gif
PorukaPostavljena: Pet Okt 01, 2010 6:31 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

e ovo me podsjeti na situaciju kod nas...tih dzukela lutalica je mali milion...
ujedaju ljude po ulici...skoro sam im'o jedan fajt s nekim sarenim avlijanerom...
k'o i svaki dzukac, kad je vidio da ce izvuci deblji kraj, pozvao je pojacanje...
i jedva sam sturn'o u ulaz...

e a pametne gradske glavesine, ne zele da krse neke evropske zakone,
o pravima zivotinja....i lepo pohvataju te dzukele...
pelcuju ih, okace im neke zelene ogrlice i, opet ih puste na ulicu...???
k'o, vele, sad mogu ujedati, slobodno...gradjani nek se ne brinu, nece dobiti bjesnilo...

i sta ja da radim...meni je gore nego ovim smecarima...
oni imaju problem s jednim dzukcem...a oko moje zgrade ih se mota jedno petn'est..
raznih rasa i velicina...i manjina...

dostici je neces nikada.
no samo joj okreni ledja,
ona ce te zauvijek slijediti....
Rolling Eyes

gkukolj
-tončica-palončica-
<b>-tončica-palončica-</b>

Datum registracije: 09 Dec 2009

blank.gif
PorukaPostavljena: Pet Okt 01, 2010 9:19 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Tek deset dana kako se pojavio i niko ne reaguje?! I to nas ovdje treba da začudi?! Ma, nikako. Navikli smo mi da nas čopori pasa svih rasa prate svako jutro u 6 na posao i da pomalo reže (na one koji se prave da ih ne vide), nekoga i napadnu (ako im je skroz antipatičan), ali se nadležne institucije teško pomjeralu što se toga tiče. Ali, zato brale, kada prednje točkove na deset minuta samo zavalite na "travnatu" površinu ispred moje zgrade (koji održavaju jednom godišnje i zato je pod znakovima navoda), eto ih i da ih niko i ne zove.

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Vesti ~ -> ~ Arhiva - Vesti ~ -> Pit-bul caruje deponijom Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana 1 od 1

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon