Muškarac iz Toronta snimio mitsko biće kako trči kroz šumu.
Amaterski snimak na kojem se vidi "jednorog", napravio je Piter Hiki Džouns u šumi Don Veli u Torontu, dok je pokušavao da snimi ptice.
Zumirao je krošnju, a onda mu je pažnju privukao zvuk kopita...ispred njega je protrčao beli konj sa rogom na glavi.
Piter je svoj snimak odneo u naučni centar u Ontariu kako bi ga pregledali stručnjaci. Dok se ne proveri da li je snimak montiran ili ova legendarna bića postoje, vlasti Toronta su izdala upozorenje građanima da primene sve mere opreza ukoliko ugledaju jednoroga.
(MONDO)
gkukolj -tončica-palončica-
Datum registracije: 09 Dec 2009 Poruke: 39085
Da, da...jednorozi se inače pojavljuju redovno, samo ih mi nismo u stanju prepoznati. Idi, bre.
_________________ Došla je i otišla.
Neću je ponovo vidjeti sa one strane groba.
Moj život je samo moj.
Bojan_kralj ~Angel azul~
Godine: 34
Datum registracije: 23 Apr 2007 Poruke: 12820 Mesto: Debela 'ladovina
hahaha koja jeftina bedna obrada....Pa ko se makar malo razume u ovakve stvari videce da je montaza. Samo pogledajte kako se krece onaj konj i sve ce vam biti jasno....covek mislio da ce postati popularan, ovim snimkom se samo izblamirao.
_________________ Nema 'leba bez motike...reče lopov i motikom razbi izlog pekare !
Bobak_BL * Domaci Lazov *
Datum registracije: 06 Avg 2010 Poruke: 8210 Mesto: sta te briga...za moje mjesto...
kad postoje bog i djavo, andjeli i demoni...sto ne bi postojao jedan mali konj jednorog...
ili samo postoji ono u sto mi vjerujemo da postoji...
mozda je snimak bio bas dobar, i jasno se video i rog...i konjina...
pa ga je cia prepravila...posto nisu u dobrim odnosima s konjima sa jednim rogom...
_________________ S ljubavlju je isto
kao i sa sjenom...
ako za njom trcis,
dostici je neces nikada.
no samo joj okreni ledja,
ona ce te zauvijek slijediti....
gagica.v ♫ Samo Luda ♫
Godine: 33
Datum registracije: 21 Feb 2009 Poruke: 16678 Mesto: Srpska Atina
Jao, ala je galopirao, ubilo se....Pa ovaj je preleteo...Ma daj bre, neverovatno dokle ljudska glupost doseže...
Datum registracije: 10 Avg 2005 Poruke: 30635 Mesto: Movin' back to Wimbledon
Postoji i Pepeljuga
sa sve 7 patuljaka.. licno sam video film..
Bobak_BL * Domaci Lazov *
Datum registracije: 06 Avg 2010 Poruke: 8210 Mesto: sta te briga...za moje mjesto...
i palcica i zvoncica....
_________________ S ljubavlju je isto
kao i sa sjenom...
ako za njom trcis,
dostici je neces nikada.
no samo joj okreni ledja,
ona ce te zauvijek slijediti....
ojulijana Početnik Domaćeg.de
Datum registracije: 23 Feb 2009 Poruke: 15
Ovo corava kokos vidi da je namontirano. . . . . . . . . . . . . . . .
[Edit by anchi22: Pisanje teksta velikim slovima [ALLCAPS] je zabranjenoPravilnik-om. Koristite blagodeti formatiranja teksta ako želite nešto da naglasite.]
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma