www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Anđelina, snimaj!
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Vesti ~ -> ~ Arhiva - Vesti ~
::  
Autor Poruka
anchi22
•• 20:01 ••
<b>•• 20:01 ••</b>

Datum registracije: 09 Jul 2008

blank.gif
PorukaPostavljena: Ned Okt 17, 2010 6:37 pm    Naslov poruke: Anđelina, snimaj! Na vrh strane Na dno strane

Oskarovka je dobila odobrenje vlasti da snimanje rediteljskog prvenca nastavi u Sarajevu.

Ministar kulture Federacije BiH Gavrilo Grahovac poništio je zabranu koju je doneo pre tri dana, i Anđelina Džoli može da nastavi rad na svom projektu, potvrdio je Edin Šarkić iz producentske kuće "Skaut film".

"Pisano rešenje biće dostavljeno u ponedeljak, za sada imamo usmenu potvrdu", rekao je on.

Džolijevoj je Grahovac zabranio snimanje na području Sarajeva zbog problema sa scenariom. Udruženje "Žene - žrtve rata" apelovalo je na ministra da glumici zabrani snimanje zbog prikazivanja ljubavne veze silovane bosanske muslimanke i njenog silovatelja Srbina.

Anđelina je dostavila scenario na uvid, i zatražila sastanak sa predstavnicama Udruženja kako bi otklonila svaki nesporazum.

"Ljubavna priča bez naslova" trenutno se snima na lokacijama u Budimpešti.

(MONDO)

gkukolj
-tončica-palončica-
<b>-tončica-palončica-</b>

Datum registracije: 09 Dec 2009

blank.gif
PorukaPostavljena: Ned Okt 17, 2010 7:55 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Što se mene tiče, ne mora ni da se snimi kada vidim pozadinu i poentu priče i još kad vidim kako se pojedina Udruženja dižu i koje samo nebuloze pričaju.Muka mi je od tih ljubavno-tarnih priča. Ope Srbin silovatelj.Drugih nije bilo, ma jok.

aureliano
♣ El Capitán ♠
♣ El Capitán ♠

Datum registracije: 15 Mar 2005
Mesto: U zraku, na vodi i ponekad na Zemlji

california.gif
PorukaPostavljena: Ned Okt 17, 2010 9:17 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Necu politiku u ovu butigu Mr. Green

Bobak_BL
* Domaci Lazov *
<b>* Domaci Lazov *</b>

Datum registracije: 06 Avg 2010
Mesto: sta te briga...za moje mjesto...

hong_kong.gif
PorukaPostavljena: Ned Okt 17, 2010 9:32 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

bolje neka snimi filmo o silovanim zenama i djevojcicama po iraku...

dostici je neces nikada.
no samo joj okreni ledja,
ona ce te zauvijek slijediti....
Rolling Eyes

gkukolj
-tončica-palončica-

blank.gif
PorukaPostavljena: Ned Okt 17, 2010 9:48 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

aureliano je napisao/la sledeće:

Ovaj komentar nije bilo usmjeren na politiku nego na čistu stvarnost, o kojoj si i ti upoznat. Bilo koja takva priča izaziva samo mržnju i zato je i stvaraju.Namjerno i smišljeno.

aureliano
♣ El Capitán ♠
♣ El Capitán ♠

california.gif
PorukaPostavljena: Ned Okt 17, 2010 9:54 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

gkukolj je napisao/la sledeće:

Ovaj komentar nije bilo usmjeren na politiku nego na čistu stvarnost, o kojoj si i ti upoznat. Bilo koja takva priča izaziva samo mržnju i zato je i stvaraju.Namjerno i smišljeno.

Nije ovo tebi islo, generacijo...

D@cha
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Godine: 90

Datum registracije: 02 Apr 2007
Mesto: 13 krug pakla

serbia.gif
PorukaPostavljena: Ned Okt 17, 2010 10:10 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ma Neka snima i onako ce propasti film, a Boban je potp[uno u pravu neka ide u Irak

sansei
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 30 Okt 2007
Mesto: Sarajevo

bosnia_herzegovina.gif
PorukaPostavljena: Pon Okt 18, 2010 12:49 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Film je itekako potreban, broj silovanih zena u ratu u BiH je enorman, nije isti sa svih strana i to je razlog bas ovakve postavke filma, ali je sveukupno veliki i treba da sluzi globalnijem cilju. Najtuznije je kad te iste zene prodju ulicom i sretnu svog silovatelja, a nista mu ne mogu, mnogo je takvih.
Mrznje ce biti dok god ne pogledamo istini u oci i cinjenicama, i dok god svaki od tih doticnih ne bude iza resetaka, a sto se mene tice ove visestruke laganice bih sve odreda kastrirao. Guranje stvari pod tepih nikad nije pravo rjesenje, a pogotovo ne dugorocno.

aureliano
♣ El Capitán ♠
♣ El Capitán ♠

california.gif
PorukaPostavljena: Pon Okt 18, 2010 3:08 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

sansei je napisao/la sledeće:
Film je itekako potreban, broj silovanih zena u ratu u BiH je enorman, nije isti sa svih strana i to je razlog bas ovakve postavke filma, ali je sveukupno veliki i treba da sluzi globalnijem cilju. Najtuznije je kad te iste zene prodju ulicom i sretnu svog silovatelja, a nista mu ne mogu, mnogo je takvih.
Mrznje ce biti dok god ne pogledamo istini u oci i cinjenicama, i dok god svaki od tih doticnih ne bude iza resetaka, a sto se mene tice ove visestruke laganice bih sve odreda kastrirao. Guranje stvari pod tepih nikad nije pravo rjesenje, a pogotovo ne dugorocno.

Bez dvojbe broj silovanih zena u Balkanskim ratovim 90ih je bio velik... nema se tu o cemu razgovarati.

Medjutim, Andjina prica gubi na tezini jer ukljucuje nacionalnu pripadnost i na taj nacin moze ponovo nazalost kompletnu jednu naciju prikazati kao krivce a kompletnu drugu kao zrtve. I tu nece biti nista bolja no svi ovi nasi silni politicari-kvazi-dusebriznici kojima ovakvi dnevnopoliticki excesi itekako idu u korist.

Andja bi puno vise postigla kad bi iz price makla nacionalnosti i vjere te predstavila zrtvu ali i silovatelja na univerzalan nacin koji bi lako vrijedio za bilo koju ztrvu silovanja na kugli zemaljskoj. Ako film vec treba biti o tako bolnoj tematici onda je bolje napraviti film koji iskljucivo o tome govori a ne maskira se i ne reklamira se jednom tmurnom i bolesnom ratnom balkanskom pricom iz 90-ih.

Dakle, iz filma maknuti vrijeme i mjesto jer silovanja postoje od dana kad smo zivjeli u pecinama i desavaju se na svim meridijanima i paralelama. Ratova je bilo svugdje i u sva vremena pa tako i ratnih silovanja. Lako se to sve moze postici... ako je Tolkien kreirao sve ono u LOTR, i Andja bi lako mogla kreirati neko vec mjesto i vrijeme za ovu svoju pricu. Za to joj, ako je uistinu iskrena, ne treba ni Bosna, ni Srbi, ni Hrvati, ni ti ratovi iz 90ih...

gkukolj
-tončica-palončica-

blank.gif
PorukaPostavljena: Pon Okt 18, 2010 4:39 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

sansei je napisao/la sledeće:

Bez dvojbe broj silovanih zena u Balkanskim ratovim 90ih je bio velik... nema se tu o cemu razgovarati.

Medjutim, Andjina prica gubi na tezini jer ukljucuje nacionalnu pripadnost i na taj nacin moze ponovo nazalost kompletnu jednu naciju prikazati kao krivce a kompletnu drugu kao zrtve. I tu nece biti nista bolja no svi ovi nasi silni politicari-kvazi-dusebriznici kojima ovakvi dnevnopoliticki excesi itekako idu u korist.

Andja bi puno vise postigla kad bi iz price makla nacionalnosti i vjere te predstavila zrtvu ali i silovatelja na univerzalan nacin koji bi lako vrijedio za bilo koju ztrvu silovanja na kugli zemaljskoj. Ako film vec treba biti o tako bolnoj tematici onda je bolje napraviti film koji iskljucivo o tome govori a ne maskira se i ne reklamira se jednom tmurnom i bolesnom ratnom balkanskom pricom iz 90-ih.

Dakle, iz filma maknuti vrijeme i mjesto jer silovanja postoje od dana kad smo zivjeli u pecinama i desavaju se na svim meridijanima i paralelama. Ratova je bilo svugdje i u sva vremena pa tako i ratnih silovanja. Lako se to sve moze postici... ako je Tolkien kreirao sve ono u LOTR, i Andja bi lako mogla kreirati neko vec mjesto i vrijeme za ovu svoju pricu. Za to joj, ako je uistinu iskrena, ne treba ni Bosna, ni Srbi, ni Hrvati, ni ti ratovi iz 90ih...

Svaka ti se ova na mjestu, onaj ko želi da shvati, nema šta da doda ili onaj ko je već shvatio. Ostali neka se pitaju i razmišljaju. Potpuno shvatam šta si htio reći. I sa malo riječi, otvori se svijst i oči.

Bobak_BL
* Domaci Lazov *
<b>* Domaci Lazov *</b>

Datum registracije: 06 Avg 2010
Mesto: sta te briga...za moje mjesto...

hong_kong.gif
PorukaPostavljena: Pon Okt 18, 2010 5:03 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

film je morbidan...i osmisljen je u morbidne svrhe...
ovaj film samo pojacava i onako jako podignutu tenziju koja vodi...
samo u jednom pravcu...taj pravac polako jedna po jedna,
clanica ujedinjenih nacija...pocinje da opravdava...
a to bosni ne ide nikako u korist...

i samo ne znam kome je takav film potreban...
kada su se prvo pobunile te zene koje su prosle te strahote tokom rata...
njima ne treba taj film...kome je onda potreban ako njima ne treba...
mozda meni...koji je bio klinac kad se to sve desavalo...i nisam znao kako se zovem...
ne, meni nije potreban...ja cu isto voleti svog prijatelja bosnjaka...
kao i on mene...a isto cu mrziti nasera orica...
ili bilo kojeg ratnog zlocinca koji je na slobodi...
a treba da bude u zemlji...njega treba kastrirati...i on je silovao...
ali eto on se slavi...kao heroj...

a anjdjelina ako je htjela da nesto uradi za te zene...
mogla je koji milion dolara pokloniti tom udruzenju...
njoj nece zafaliti...a tim zenama svakako treba novac...
ne.... njoj treba slava...tj. nova doza slave...stecene na tudjoj nesreci i muci...i boli...

dostici je neces nikada.
no samo joj okreni ledja,
ona ce te zauvijek slijediti....
Rolling Eyes

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Vesti ~ -> ~ Arhiva - Vesti ~ -> Anđelina, snimaj! Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana 1 od 1

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon