:: |
Autor |
Poruka |
anchi22 •• 20:01 ••

|
Datum registracije: 09 Jul 2008 Poruke: 53463

|
|
Uhapšena četvorica mladića zbog sumnje da su primoravali jednu 14-godišnjakinju iz Novog Kneževca da se bavi prostitucijom, saopštila je danas policija.
Kako se navodi, zbog sumnje da su se bavili trgovinom ljudima juče su uhapšeni Novosađani Riza R. (20), Ibrahim R. (18), Danijel S. (20) i Igor R. (26).
"Riza R. je primoravao četrnaestogodišnjakinju da se bavi prostitucijom i da mu daje novac. Maloletnica je uspela da pobegne od njega, ali su je Riza i ostali osumnjičeni ubrzo pronašli, lišili slobode i tukli, kako bi nastavila da se bavi prostitucijom", navodi se u saopštenju.
Policija je osumnjičenima odredila zadržavanje i oni će biti privedeni istražnom sudiji Višeg suda u Novom Sadu.
(Beta)
|
|
|
|
|
 |
Bobak_BL * Domaci Lazov *

|
Datum registracije: 06 Avg 2010 Poruke: 8210 Mesto: sta te briga...za moje mjesto...

|
|
ne razumem...hoces da se bavis kriminalom...treba ti lova...( kome ne treba)
brate...idi preko...grane...stisni petlju...navuci fantomku...
uzmi utoku...opljackaj, nesto...kad si vec nesposoban da zaradis nesto kao sav ostali normalan svet...
a, ne tu da djecu tjeras na prostituciju...i da se izivljavas...
da bi sredio sebi sut...ufff...kako bi ih ja nasut'o...hm....
|
_________________ S ljubavlju je isto
kao i sa sjenom...
ako za njom trcis,
dostici je neces nikada.
no samo joj okreni ledja,
ona ce te zauvijek slijediti....  |
|
|
|
 |
gkukolj -tončica-palončica-

|
Datum registracije: 09 Dec 2009 Poruke: 39085

|
|
Pobiti gamad. Bar ja znam šta je silovanje i sita sam više takvih priča!
|
_________________ Došla je i otišla.
Neću je ponovo vidjeti sa one strane groba.
Moj život je samo moj. |
|
|
|
 |
vuja70 Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 49
Datum registracije: 04 Jul 2009 Poruke: 2

|
|
sve bi ja njima po bejzbolku u guza nagurao i tako dok su zivi mamu im ......
|
|
|
|
|
 |
bokitanjalana Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 29 Sep 2008 Poruke: 9

|
|
pa to moze samo stoka neka da uradi,ni jedan normalan covek nece da navlaci decu na prostituciju, to mogu samo oni koji se plase neceg veceg vec nasli da se izivljavaju na deci!!!
|
|
|
|
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|