:: |
| Autor |
Poruka |
anchi22 •• 20:01 ••

|
Datum registracije: 09 Jul 2008 Poruke: 53463

|
|
Da li ručnim satovima "otkucava sat"? Istraživanja pokazuju da jedan od sedam ljudi više uopšte nema potrebu da nosi sat.
Ne tako davno, nismo mogli da zamislimo život bez ručnog sata, i malo ko je izlazio iz kuće bez njega.
Ali, vremena se menjaju, i satovi su izgleda "otkucali" svoje. Rezultati nedavno sprovedene ankete su pokazali da jedan od sedam ispitanika više ne vidi ni najmanji razlog da nosi ručni sat.
Ova prilično drastična promena u doživljaju sveta izazvana je poplavom uređaja kao što su mobilni telefoni, iPodi i laptopovi koji nas, uz obilje drugih informacija koje pružaju, obaveštavaju i o tačnom vremenu.
Većina ispitanika koji su učestvovali u anketi kompanije "Mintel" koja se bavi istraživanjem javnog mnjenja rekla je da kada žele da saznaju koliko je sati pogledaju na mobilni, a ne na sat.
Ručni sat još ima 86 odsto ispitanika, ali mobilni telefon već ima više od 90 odsto njih. Ako se uzme u obzir da novije generacije rastu uz sve savršenije tehničke uređaje, gde svaki model kvalitetom i karakteristikama "šije" prethodni, tiho otkucavanje uskoro će verovatno otići u zaborav.
(MONDO)
|
|
|
| |
|
 |
Bobak_BL * Domaci Lazov *

|
Datum registracije: 06 Avg 2010 Poruke: 8210 Mesto: sta te briga...za moje mjesto...

|
|
haha... to za mene ne vazi...i za one ljude...koji se namrste,
svaki put kada telefon zazvrci...telefon koristim zato sto moram...da zovem nekog,
ili da se javim kad me neko zove...
a ne da pogledam koliko je sati...za to mi sluzi sat...
nije meni jasno...kakav je to muskarac koji ne ruci nema dobar sat...
gotivnu curu i lijep i ispravan auto...i neku sumu novca u dzepu da u svaka doba,
moze platiti pice bez obzira koliko se ljudi nalazi za bilo kojim stolom...
i naravno mora uvijek da ima u krvi barem jedan promil kvalitetnog alkohola...
posto sam ja bio cesto u kafani...i cesto mi je telefon bio iskljucen...
logicno je..da ne bi znao znao kol'ko je sati...da na ruci nisam ima'o rucni sat...
posto zidni, nemam gdje da stavim... jedino na ledja... ili oko vrata...
a i ne volim nista tesko...pa zato nosim rucni sat...
|
_________________ S ljubavlju je isto
kao i sa sjenom...
ako za njom trcis,
dostici je neces nikada.
no samo joj okreni ledja,
ona ce te zauvijek slijediti....  |
|
| |
|
 |
D@cha Prijatelj foruma

|
Godine: 91
Datum registracije: 02 Apr 2007 Poruke: 4657 Mesto: 13 krug pakla

|
|
|
nista bez cuke je..s telefon, kao sto kaze Boban telefon koristim da se javim i da pozovem dakle nuzno zlo
|
|
|
| |
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|