:: |
| Autor |
Poruka |
anchi22 •• 20:01 ••

|
Datum registracije: 09 Jul 2008 Poruke: 53463

|
|
Jedna osoba je teško povređena jutros oko 5.20 časova u privatnom stanu u Ulici Mirijevski Venac 28 u Beogradu, kada je sebi zabila nož u grudi, izjavila je Tanjugu portparol Hitne pomoći dr Nada Macura.
Povređeni pacijent je u teškom stanju prebačen na Vojnomedicinsku akademiju, istakla je dr Macura.
Sinoć oko 19.20 časova teško je povređen 60-godišnji muškarac u Bulevaru Mira kod Partizanovog stadiona, kada mu je trolejbus zakačio ruku.
Teško povređenoj osobi je "točak trolejbusa prešao preko ruke" i ona je prevezena na VMA, kazala je dr Macura.
U udesu koji se dogodio jutros u Ulici Maksima Gorkog oko četiri časa povrede glave zadobili su 25-godišnji muškarac i 23-godišnja žena i prebačeni su na VMA.
Hitna pomoć je tokom noći obavila 109 intervencija, od kojih 16 na javnom mestu, a u protekla 24 sata 253 intervencije, od kojih 79 na javnom mestu.
Najčešće su se lekarima javljali hronični bolesnici, astmatičari i psihijatrijski bolesnici.
Dr Macura je savetovala oprez u saobraćaju, unošenje vitamina u organizam i predostrožnost zbog mogućih respiratornih infekcija, a hroničnim bolesnicima da izbegavaju napore.
(Tanjug)
|
|
|
| |
|
 |
Bobak_BL * Domaci Lazov *

|
Datum registracije: 06 Avg 2010 Poruke: 8210 Mesto: sta te briga...za moje mjesto...

|
|
ja sam sebi jednom sarafciger zabio u ruku...
tad sam bio skroz mlad...i popravlj'o sam biciklo...
inace, biciklo... je bilo ispravno kao i sve sto sam ja popravlj'o kad sam bio mali...
od tada rijetko uzimama sarafciger u ruke...izgleda da ga ne znam koristiti...
evo sad me ruka zaboli, kad se sjetih tog dogadjaja...
|
_________________ S ljubavlju je isto
kao i sa sjenom...
ako za njom trcis,
dostici je neces nikada.
no samo joj okreni ledja,
ona ce te zauvijek slijediti....  |
|
| |
|
 |
D@cha Prijatelj foruma

|
Godine: 91
Datum registracije: 02 Apr 2007 Poruke: 4657 Mesto: 13 krug pakla

|
|
Nije alat za svakoga ocigledno popravlja pogresne stvari
|
|
|
| |
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|