www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Da li su ručni satovi "otkucali" svoje?
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Vesti ~ -> ~ Arhiva - Vesti ~
::  
Autor Poruka
anchi22
•• 20:01 ••
<b>•• 20:01 ••</b>

Datum registracije: 09 Jul 2008

blank.gif
PorukaPostavljena: Sre Nov 03, 2010 4:40 am    Naslov poruke: Da li su ručni satovi "otkucali" svoje? Na vrh strane Na dno strane

Da li ručnim satovima "otkucava sat"? Istraživanja pokazuju da jedan od sedam ljudi više uopšte nema potrebu da nosi sat.

Ne tako davno, nismo mogli da zamislimo život bez ručnog sata, i malo ko je izlazio iz kuće bez njega.

Ali, vremena se menjaju, i satovi su izgleda "otkucali" svoje. Rezultati nedavno sprovedene ankete su pokazali da jedan od sedam ispitanika više ne vidi ni najmanji razlog da nosi ručni sat.

Ova prilično drastična promena u doživljaju sveta izazvana je poplavom uređaja kao što su mobilni telefoni, iPodi i laptopovi koji nas, uz obilje drugih informacija koje pružaju, obaveštavaju i o tačnom vremenu.

Većina ispitanika koji su učestvovali u anketi kompanije "Mintel" koja se bavi istraživanjem javnog mnjenja rekla je da kada žele da saznaju koliko je sati pogledaju na mobilni, a ne na sat.

Ručni sat još ima 86 odsto ispitanika, ali mobilni telefon već ima više od 90 odsto njih. Ako se uzme u obzir da novije generacije rastu uz sve savršenije tehničke uređaje, gde svaki model kvalitetom i karakteristikama "šije" prethodni, tiho otkucavanje uskoro će verovatno otići u zaborav.

(MONDO)

Bobak_BL
* Domaci Lazov *
<b>* Domaci Lazov *</b>

Datum registracije: 06 Avg 2010
Mesto: sta te briga...za moje mjesto...

hong_kong.gif
PorukaPostavljena: Sre Nov 03, 2010 11:58 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

haha... Shocked to za mene ne vazi...i za one ljude...koji se namrste,
svaki put kada telefon zazvrci...telefon koristim zato sto moram...da zovem nekog,
ili da se javim kad me neko zove... Laughing Laughing Laughing
a ne da pogledam koliko je sati...za to mi sluzi sat... Idea
nije meni jasno...kakav je to muskarac koji ne ruci nema dobar sat... Rolling Eyes
gotivnu curu i lijep i ispravan auto...i neku sumu novca u dzepu da u svaka doba,
moze platiti pice bez obzira koliko se ljudi nalazi za bilo kojim stolom... Rolling Eyes
i naravno mora uvijek da ima u krvi barem jedan promil kvalitetnog alkohola... Razz Laughing Laughing Laughing
posto sam ja bio cesto u kafani...i cesto mi je telefon bio iskljucen...
logicno je..da ne bi znao znao kol'ko je sati...da na ruci nisam ima'o rucni sat...
posto zidni, nemam gdje da stavim... jedino na ledja... ili oko vrata...Laughing Laughing Laughing
a i ne volim nista tesko...pa zato nosim rucni sat... Rolling Eyes

dostici je neces nikada.
no samo joj okreni ledja,
ona ce te zauvijek slijediti....
Rolling Eyes

D@cha
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Godine: 91

Datum registracije: 02 Apr 2007
Mesto: 13 krug pakla

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sre Nov 03, 2010 6:46 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

nista bez cuke je..s telefon, kao sto kaze Boban telefon koristim da se javim i da pozovem dakle nuzno zlo

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Vesti ~ -> ~ Arhiva - Vesti ~ -> Da li su ručni satovi "otkucali" svoje? Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana 1 od 1

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon