Dobiju ogroman honorar, ali film se ne proslavi na blagajnama. Prvi među njima je komičar Vil Ferel.
Ferel se nalazi na prvom mestu "Forbsove" liste najpreplaćenijih glumaca. Lista se sastavlja na osnovu ukupne zarade filma u odnosu na honorar koji je zvezda dobila za snimanje.
Ferelovi filmovi "Zemlja izgubljenih", "Poluprofesionalac" i "Polubraća" zaradili su samo 3,35 dolara po svakom dolaru njegovog honorara. Glumcu je ovo, inače, druga godina zaredom na prvom mestu liste.
Slede ga Edi Marfi (4,45 dolara), Denzel Vošington (5,10), Set Rogen (6,75) i Tom Kruz (7.20).
Jedina žena na listi je Dru Barimor, čiji su filmovi po njenom dolaru zaradili 7,45 dolara. Na listi su i Met Dejmon (8,30), Vins Von (8.35), Adam Sandler (8,45) i Džim Keri (8,60).
Najisplativiji glumci, odnosno oni koji donesu najviše zarade studiju po dolaru svog honorara, su En Hetavej i Šaja Labaf.
Pogledajte trejler "Polubraće".
(MONDO)
Bobak_BL * Domaci Lazov *
Datum registracije: 06 Avg 2010 Poruke: 8210 Mesto: sta te briga...za moje mjesto...
denzel vosington... po mojoj strucnoj procjeni,
i onim filmovima koje sam ja gledao...savim zasluzuje svaki dolar...koji je "zaradio"...
tom-a kruza ne mogu gledati ocima...jedine filmove koje sam citave odgledao jesu: kisni covek...
i top gan...dobro tad sam bio mlad...i nisam skuzio da se folira...
ustvari i dobro je odigrao u intervju sa vampirom...i to je to...
edi marfi, je stvarno gotivan crnac...i onako nasmijem se njegovim zacudjucim facama...
ovaj met dejmon...(ako je to taj na kojeg ja mislim da je ...bornov identitet... )
stvarno je dobro odglumio...samo u takvim filmovima i ja bih dobro glumio...
samo nece da me prime...nigdje...
jednom sam se prijavio da statiram...u jednom filmu...nije vazno gdje ni kada,
i nisu me primili...i morao sam da odustanem od karijere...
a bio bi ja dobar statista...mog'o bi statirati po citav dan...na nekom cosku...
u nekim filmovima o besposlicarima...
kad sam bio mali...uvjek sam se divio nekom crncu sa zbunom na glavi...
...sto prodje kroz film jednom...ili dva puta najvise...
s onim dvokasetasem, velicine srednjeg cipelara na ramenu...
i ja sam htio tako...al' nisam bio crnac... a i bio sam malan,
i ne bih mog'o nosit onu kasetofoncinu...a i da jesam,
vjerovatno bi mi neki drugi malo veci crnac oteo kasetofon...
za ovog vins vona sam sad prvi put cuo...
adam sandler je faca...smeker...i zenskaros i ja ga gotivim...
dzim keri je ludjak...i ja bi zabranio...da se njegovi filmovi pustaju,
pre dvan'est navece...i djeci ispod dvadeset pet godina...
en hatavej nemam pojma ko je...niti dal je glumac ili glumica...
saja mi je poznat...ako me pamcenje dobro sluzi...a ne sluzi me...
on je glumio u trensformersima...koje sam tri puta gled'o zaredom...
i puko je na gotivnu curu, na koju bi i ja puk'o da sam njegovih godina...
uglavnom to je to...sto ja mislim o ovom problemu... ..
_________________ S ljubavlju je isto
kao i sa sjenom...
ako za njom trcis,
dostici je neces nikada.
no samo joj okreni ledja,
ona ce te zauvijek slijediti....
gkukolj -tončica-palončica-
Datum registracije: 09 Dec 2009 Poruke: 39085
Citat:
Denzel Vošington (5,10
TO!!!! E sada mi radi i desna strana srca moga, e vala ga je zaslužio svaki cent. Ma, o ostalima nemam vremena ništa reći, previše sam euforična i odignuta od zemlje do neba!!!!
_________________ Došla je i otišla.
Neću je ponovo vidjeti sa one strane groba.
Moj život je samo moj.
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma