www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Srbin ubio ajkulu ubicu u Šarm el Šeiku
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Vesti ~ -> ~ Arhiva - Vesti ~
::  
Autor Poruka
ivanjelicic83
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 27 Jul 2008

blank.gif
PorukaPostavljena: Pet Dec 10, 2010 10:10 pm    Naslov poruke: Srbin ubio ajkulu ubicu u Šarm el Šeiku Na vrh strane Na dno strane

ŠARM EL-ŠEIK, 10. decembar 2010, (Njuz) – Ajkula koja je tokom prošle nedelje u Šarm el Šeiku povredila četvoro i usmrtila jednog turistu savladana je rano jutros kada je jedan srpski turista skočio na nju sa litice nedaleko od plaže, saopštilo je Ministarstvo turizma Egipta.

Iz ministarstva su rekli da je srpski turista u more skočio pod dejstvom alkohola i pao direktno na ajkulu, usmrtivši je na licu mesta.

- Iako je turista iz Srbije sasvim slučajno savladao opasnu životinju, Ministarstvo turizma mu se zahvaljuje u ime cele zemlje i svih turista koji se trenutno nalaze u Egiptu što nas je oslobodio te napasti. To je spasilo ovaj deo turističke sezone u Egiptu – kaže se u saopštenju egipatskog ministarstva.

Telo ajkule je posle incidenta odneto na veštačenje koje je pokazalo da je reč upravo o ajkuli koja je proteklih dana sejala teror u egipatskom letovalištu, koje su mnogi u šali već počeli da nazivaju Šark el Šeik.

Egipatska obalska straža je cele nedelje bezuspešno pokušavala da uhvati ajkulu, a neimenovani srpski turista došao joj je glave prošle noći kada je posle burnog provoda sa litice skočio u more. Redakcija Njuza nije uspela da dođe do njega jer je, kako saznajemo, trenutno u bolnici gde se oporavlja od preterane konzumacije alkohola, ali smo uspeli da dođemo do Milovana Ubiparipa (27), jednog od njegovih prijatelja koji mu je pravio društvo u trenutku incidenta sa ajkulom. Ubiparip kaže da je njegov prijatelj Dragan Stević te noći dosta popio i da su u jednom trenutku odlučili da prošetaju.

- Izašli smo iz jednog noćnog kluba nešto pre četiri ujutru, već je bila zora, i odlučili da prošetamo pre spavanja. Ta litica nam je delovala interesantno još prethodnih dana, ali nikako nismo stizali da se popnemo gore. Došli smo do ivice, fotografisali mobilnim telefonom krajolik, a Dragan je u jednom trenutku rekao „Drži ovo pivo i gledaj sad!“, uhvatio zalet i skočio sa litice. Nisam mogao ni da pokušam da ga sprečim. Kad sam stigao do ivice, video sam ga u moru kako pliva i viče nešto, ali ništa nisam razumeo. Ispostavilo se da je pao na nešto mnogo tvđe od vode i uganuo članak na levoj nozi. Nismo ni sanjali da je u pitanju bila ajkula. Saznali smo to jutros iz novina – rekao je Ubiparip za Njuz.

Egipatska Vlada će, kako nezvanično saznajemo, Steviću i Ubiparipu pokloniti vaučer za besplatno letovanje u Šarm el Šeiku narednih deset godina, a dobiće i zvezde sa svojim imenima u Ulici Srpsko-egipatskog prijateljstva. Ajkula je trebalo da bude preparirana i poklonjena prirodnjačkom muzeju, ali se ispostavilo da su oštećenja suviše velika da bi prepariranje moglo da se obavi.

Nenad Milosavljević

Bobak_BL
* Domaci Lazov *
<b>* Domaci Lazov *</b>

Datum registracije: 06 Avg 2010
Mesto: sta te briga...za moje mjesto...

hong_kong.gif
PorukaPostavljena: Pet Dec 10, 2010 11:08 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Laughing Laughing Laughing de ba bjezi... Rolling Eyes

dostici je neces nikada.
no samo joj okreni ledja,
ona ce te zauvijek slijediti....
Rolling Eyes

D@cha
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Godine: 91

Datum registracije: 02 Apr 2007
Mesto: 13 krug pakla

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pet Dec 10, 2010 11:09 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ko kaze da srbi nisu tvrdoglava nacija?

Alexns
Tinkerbell's pixie dust
<b>Tinkerbell's pixie dust</b>

Datum registracije: 10 Avg 2005
Mesto: Movin' back to Wimbledon

serbia.gif
PorukaPostavljena: Ned Dec 12, 2010 7:34 pm    Naslov poruke: Re: Srbin ubio ajkulu ubicu u Šarm el Šeiku Na vrh strane Na dno strane

Svaka cast onome ko je ovo napisao, posebno
ivanjelicic83 je napisao/la sledeće:
„Drži ovo pivo i gledaj sad

umro sam od smeha..
toliko puta sam cuo tu recenicu, i toliko puta su posle iste usledili neverovatni prizori..
Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

The tears of a clown make the whole world laugh.

gkukolj
-tončica-palončica-
<b>-tončica-palončica-</b>

Datum registracije: 09 Dec 2009

blank.gif
PorukaPostavljena: Ned Dec 12, 2010 7:45 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Very Happy Very Happy Very Happy

Koji smo mi čudan narod. Skočimo lijepo i udavimo ajkulu, a pustimo čovjeka da ubiju boga u njemu na ulici. Meni neke stvari nikad neće biti jasne, ali moje nije da se zamaram sa tim. Takvi smo kakvi smo i gotovo.

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Vesti ~ -> ~ Arhiva - Vesti ~ -> Srbin ubio ajkulu ubicu u Šarm el Šeiku Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana 1 od 1

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon