:: |
| Autor |
Poruka |
anchi22 •• 20:01 ••

|
Datum registracije: 09 Jul 2008 Poruke: 53463

|
|
Viši sud u Valjevu osudio je danas na ukupno 69 godina zatvora četvoricu maloletnika iz Kazneno-popravnog zavoda (KPZ) u tom gradu zbog ubistva Lazara Kovačevića (21) iz Čačka, 21. juna 2007. godine.
Osuđeni su Dalibor S. na 20, Marjan Z. na 18, Tobi S. na 15 i Oliver R. na 16 godina zatvora. Oni su pripadali takozvanom "beogradskom klanu" unutar zatvorskog kolektiva, koji se sukobio sa "provincijskim klanom".
Tokom višemesečnog suđenja utvrđeno je da su Dalibor i Marjan saizvršioci ubistva, dok su Tobi i Oliver bili pomagači u noćnom napadu na Kovačevića, tokom kojeg je zadobio teške povrede zbog kojih je nekoliko dana kasnije preminuo na Neurohiruškoj klinici u Beogradu.
Kako je obrazloženo u presudi, pored Kovačevića u tuči te noći povređeno je još sedam štićenika KPZ iz nekoliko odeljenja te zatvorske ustanove.
Kovačević je u Valjevu bio na izdražavanju kazne od 2,5 godine zatvora zbog nanošenja teških telesnih povreda jednoj osobi u tuči u Čačku.
Kako je rečeno danas, tokom istrage uzeta su 93 uzorka DNK-a od štićenika u valjevskom KPZ za koje se sumnjalo da su učestvovali u tuči.
Viši tužilac i osuđeni imaju pravo žalbe Apelacionom sudu u Beogradu.
(Beta)
|
|
|
| |
|
 |
gkukolj -tončica-palončica-

|
Datum registracije: 09 Dec 2009 Poruke: 39085

|
|
|
E to!!!!! Pa da su i sto puta maloljetnici, čovjeka od njih nikada, mogu samo postati još veći nasilnici.
|
_________________ Došla je i otišla.
Neću je ponovo vidjeti sa one strane groba.
Moj život je samo moj. |
|
| |
|
 |
Alexns Tinkerbell's pixie dust

|
Datum registracije: 10 Avg 2005 Poruke: 30635 Mesto: Movin' back to Wimbledon

|
|
|
ma da, njima 15 za saucesnistvo, a panduru za ubistvo sa umishljajem i to na duznosti, 8 godina.. svaka cast
|
|
| |
|
 |
gkukolj -tončica-palončica-

|
Datum registracije: 09 Dec 2009 Poruke: 39085

|
|
| Alexns je napisao/la sledeće: | | ma da, njima 15 za saucesnistvo, a panduru za ubistvo sa umishljajem i to na duznosti, 8 godina.. svaka cast |
Za to treba mijenjati Zakon, a ne moje ili tvoje mišnjenje.
|
_________________ Došla je i otišla.
Neću je ponovo vidjeti sa one strane groba.
Moj život je samo moj. |
|
| |
|
 |
Alexns Tinkerbell's pixie dust

|
Datum registracije: 10 Avg 2005 Poruke: 30635 Mesto: Movin' back to Wimbledon

|
|
|
za to treba pobiti bar 10% stanovnishtva Srbije jer su toliko duboko u kriminalu i korupciji da im nishta drugo osim metka u potiljak ne moze pomoci
|
|
| |
|
 |
Bobak_BL * Domaci Lazov *

|
Datum registracije: 06 Avg 2010 Poruke: 8210 Mesto: sta te briga...za moje mjesto...

|
|
mada ne volim da se slazem sa alexom...
ali opet je u pravu...strasno...pogledaj ti kazne kolike su izrecene...
ratni zlocinci ovolike kazne ne dobijaju...
mislim to mene ne zanima...al' me opasno zivcira kad cujem da se pravda povezuje sa
sudstvom...i najgore je sto prosjecan citatelj....je zadovoljan ovakvim kaznama...
ja ne kazem da nisu trebali dobiti kazne ovolike...nego ja nesto drugo pricam...
cuj ubili nekog zatvorenika...i dobili po petnest godina robije...
a budala se nacuga i ubije nekog na ulici autom...i dobije dve godine zatvora...
jel vama tu sta poremeceno...
znam sad ce reci ali taj sa autom nije kriminalac...da, tacno je...
ali ni taj sto je ubijen s tim autom nije kriminalac...i sta sad...
ja treba da vjerujem u pravdu...sudstvo i ostale korumpirane institucije..
|
_________________ S ljubavlju je isto
kao i sa sjenom...
ako za njom trcis,
dostici je neces nikada.
no samo joj okreni ledja,
ona ce te zauvijek slijediti....  |
|
| |
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|