www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Obesio se zbog brata Džona Terija
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Vesti ~ -> ~ Arhiva - Vesti ~
::  
Autor Poruka
anchi22
•• 20:01 ••
<b>•• 20:01 ••</b>

Datum registracije: 09 Jul 2008

blank.gif
PorukaPostavljena: Čet Dec 16, 2010 3:25 pm    Naslov poruke: Obesio se zbog brata Džona Terija Na vrh strane Na dno strane

Jedan mladi engleski golman obesio se posle saznanja da je njegova verenica spavala sa bratom poznatog fudbalera Džona Terija.

zgleda da je prevara u krvi fudbalskoj porodici Teri.

Nakon što je kapiten Čelsija Džon Teri prevario svoju suprugu sa Vanesom Peronsel, nekadašnjom partnerkom svog saigrača Vejna Bridža, istim stopama je krenuo i njegov stariji brat Pol Teri, s tim što je njegov slučaj imao kobne posledice.

Naime, 24-godišnji golman Dejl Roberts obesio se posle saznanja da je njegova verenica, 25-godišnja Lidzi Kouven spavala sa njegovim saigračem Polom Terijem.

Roberts i Pol Teri igrali su u klubu Rašden end Dajmonds.

Lindzi je ostavila Robertsa u maju, nakon što je imala aferu sa Polom Terijem.

Kada je saznao za to, Roberts je odbio da igra zajedno sa Terijem, da bi stariji brat poznatijeg Džona Terija, potom napustio klub i prešao u Darlington. Sa golmanom su se solidarisali i ostali saigrači.

Lindzi je potom priznala vereniku da je imala aferu sa njegovim saigračem, a skrhani mladi golman nije mogao to da podnese. Njegovo telo pronađeno je u sredu u stanu.

"Dejlovo srce je bilo slomljeno. Nije mogao da se nosi sa saznanjem da ga je njegova Lindzi prevarila i to sa saigračem i to u njihovoj kući", rekao je jedan njegov prijatelj.

Dejl se posle afere poverio prijateljima da ne može da dođe sebi i da se bori sa bolnim saznanjem.

"Razišli smo se i pokušavam da se sredim. U haosu sam. Ono što je ona uradila je dovoljno grozno samo po sebi, ali mnogo više boli to s kim me je prevarila", rekao je Dejl jednom prilikom svojim prijateljima, prenosi "Dejli mejl".

U klubu Rašden end Dajamonds su šokirani ovom tragedijom.

"Pričao sam sa njim u subotu, bio je to jedan od najljubaznijih momaka koje sam sreo u životu. Uz to bio je i odličan golman", rekao je njegov trener Pol Koks.

(MONDO - foto: na prvoj slici - golman i njegova devojka, na drugoj braća Teri/Dejli Mejl)

Boky
¤ The King of Kolo ¤
<b>¤ The King of Kolo ¤</b>

Godine: 41

Datum registracije: 23 Maj 2004
Mesto: Kiciner

canada.gif
PorukaPostavljena: Čet Dec 16, 2010 4:10 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Zalosno .. sta se danas desava sa mladim ljudima

gkukolj
-tončica-palončica-
<b>-tončica-palončica-</b>

Datum registracije: 09 Dec 2009

blank.gif
PorukaPostavljena: Čet Dec 16, 2010 8:09 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Boje se suočiti sa samim sobom, istinom i životom. Nastavi dalje i ćuti.

Bobak_BL
* Domaci Lazov *
<b>* Domaci Lazov *</b>

Datum registracije: 06 Avg 2010
Mesto: sta te briga...za moje mjesto...

hong_kong.gif
PorukaPostavljena: Čet Dec 16, 2010 8:59 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

nije se on objesio zbog terijevog burazera... Shocked
nego zbog rospije... Wink

dostici je neces nikada.
no samo joj okreni ledja,
ona ce te zauvijek slijediti....
Rolling Eyes

D@cha
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Godine: 91

Datum registracije: 02 Apr 2007
Mesto: 13 krug pakla

serbia.gif
PorukaPostavljena: Čet Dec 16, 2010 11:38 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Jbg previse je takvih rospija u zadnje vreme

voulez-vous
♧Otac Makarije♧
<b>♧Otac Makarije♧</b>

Godine: 42

Datum registracije: 09 Sep 2007

switzerland.gif
PorukaPostavljena: Pet Dec 17, 2010 1:34 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Vala i jest' covek bio u pravu.... "sa kime ga je prevarila".... pffff... idiotizam....

Postoje pravila igre... ti znas da ne mozes sama....

coco_bill
Zli carobnjak-lingvista
Zli carobnjak-lingvista

Godine: 46

Datum registracije: 22 Mar 2006
Mesto: Novi Sad

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pet Dec 17, 2010 2:45 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Jadnik. Sad
A to "s kime ga je prevarila"... ko zna u kakvim su odnosima bili njih dvojica... Sad

ı¤¤¤¤¤¤¤¤ı••••••••••••ı

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Vesti ~ -> ~ Arhiva - Vesti ~ -> Obesio se zbog brata Džona Terija Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana 1 od 1

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon