:: |
| Autor |
Poruka |
anchi22 •• 20:01 ••

|
Datum registracije: 09 Jul 2008 Poruke: 53463

|
|
Novi rijaliti sa VIP ličnostima u kojem će se u ulozi kraljeva i dvorskih luda naći učesnici rijalitija Farma i Veliki brat, počinje 9. januara.
Rijaliti Dvor pratiće čak 24 slavne ličnosti iz celog regiona, koje će živeti 45 dana u pravom dvorcu. Za razliku od Farme ili Survivora, gde učesnici moraju da opstanu u neprikladnim ili teškim uslovima, učesnici Dvora živeće u "svili i kadifi".
Posle tri sezone licencnog rijalitija "Farma" , televizija "Pink" je osmislila svoj koncept pod nazivom "Dvor". Sama lokacija objekta , odnosno Dvora nalazi se kod Pinkovog studija u Šimanovcima.
U rijalitiju će se VIP ličnosti "razvrstavati" po hijerarhiji - oni će se deliti na razne funkcije koje su postojale na dvorovima, od sluge, dvorske lude, pa sve do kralja i kraljice.
Kao potencijalni učesnici spominju se pobednik prošlogodišnje sezone rijalitija Farma Miloš Bojanić, supruga prvog čoveka "Granda" Saše Popovića Suzana Jovanović, čak i Đani Ćurčić koji je navodno već ugovorio učešće u rijalitiju "Parovi", Boki 13, Igor Lazić Nigor, Maja Nikolić, Miki Đuričić i Milan Topalović Topalko.
(MONDO)
|
|
|
| |
|
 |
voulez-vous ♧Otac Makarije♧

|
Godine: 42
Datum registracije: 09 Sep 2007 Poruke: 5164

|
|
Samo neka izbace dnevno-politicke emisije sa TV-a i kritike javnosti neka zablokiraju rijaliti soovima i bice odlicno... Mada i to ima ogranicenja.... gledace se dok ne iskljuce struju...
|
_________________ Ja sam bio pogresan..... kad sam ti stavio ruku na rame...
Tamo je drzao dugo i govorio rijeci...
Ja sam bio pogresan... kad sam trazio da mi kazes... koja si strana....
Postoje pravila igre... ti znas da ne mozes sama.... |
|
| |
|
 |
gkukolj -tončica-palončica-

|
Datum registracije: 09 Dec 2009 Poruke: 39085

|
|
|
Neka je isključe odmah što se mene tiče, možda bi čovkej postao ponovo čovjek i zamislio se nad nekim životno ozbiljnim stvarima.
|
_________________ Došla je i otišla.
Neću je ponovo vidjeti sa one strane groba.
Moj život je samo moj. |
|
| |
|
 |
aureliano ♣ El Capitán ♠

|
Datum registracije: 15 Mar 2005 Poruke: 9092 Mesto: U zraku, na vodi i ponekad na Zemlji

|
|
Ajme pa jos jedan reality show Hove li domaci imati specijalni podforum i za to kao sto ima za ovu debilnu Farmu?
Inaf is inaf
|
_________________ I tad su došli popovi... Pa topovi... Pa lopovi...
I čitav svet se izobličio...
Ispuzali su grabljivci... Pa lažljivci... Snalažljivci...
 |
|
| |
|
 |
škorpijica ~ noćna mora mnogih ~

|
Datum registracije: 07 Sep 2004 Poruke: 59506 Mesto: ....tamo gde Dunav ljubi nebo...

|
|
^to vec moras pitati Duleta, on je osmislio i Farmin podforum
Sto se mene tice oni su svi dvorske lude i bez da udju u ovo cudo i zabavljaju siroke narodne mase za silne pare, bolje da taj novac ode u neki dom za decu bez roditeljskog staranja ili neku ustanovu kojoj je novac preko potreban, a televizije bolje da se malo pobrinu oko ubacivanja nekih edukativnih emisija.
|
"Znas, crne rupe nastaju kada se um ubrza do beskonacnosti, ali u negativnom smislu, tako da u njima nema nicega. Nema prostora. Vremena. Nema drugih ljudi. Nema cak ni tebe. U crnim rupama mozes lepo da se zezas. Lebdis iznad zemlje. Slusas rock'n'roll. Dozivas kisu ili maznes neku lepu ribu. Samo je bezveze kad se probudis." |
|
| |
|
 |
Alexns Tinkerbell's pixie dust

|
Datum registracije: 10 Avg 2005 Poruke: 30635 Mesto: Movin' back to Wimbledon

|
|
|
Stoka kako god okrenesh, gde god da ih postavish, da l' u Dvor il' na Farmu - spavace u shtali
|
|
| |
|
 |
Bobak_BL * Domaci Lazov *

|
Datum registracije: 06 Avg 2010 Poruke: 8210 Mesto: sta te briga...za moje mjesto...

|
|
tacno ...
|
_________________ S ljubavlju je isto
kao i sa sjenom...
ako za njom trcis,
dostici je neces nikada.
no samo joj okreni ledja,
ona ce te zauvijek slijediti....  |
|
| |
|
 |
D@cha Prijatelj foruma

|
Godine: 91
Datum registracije: 02 Apr 2007 Poruke: 4657 Mesto: 13 krug pakla

|
|
|
Pa u nedostatku teletabisa potrebni su vip debili
|
|
|
| |
|
 |
Bobak_BL * Domaci Lazov *

|
Datum registracije: 06 Avg 2010 Poruke: 8210 Mesto: sta te briga...za moje mjesto...

|
|
znam lika koji je gledao farmu...i toliko se nalozio na nju...
da je gledao i kad su spavali...farmeri...
gleda kako ljudi spavaju... i umire od smijeha...
kako neko hrce...ili bilo sta da uradi u snu...
i non stop je pricao o farmi...ufur'o se k'o da je on tamo bio...
ljudi su ga jednom istjerali napolje iz objekta...i to da mene nije bilo isutali bi ga...
nisu mogli od njega gledat utakmicu... dosadjiv'o narodu...
kad se farma zavrsila propio se...i pravo s****n bio...
sto je milos pobijedio...
|
_________________ S ljubavlju je isto
kao i sa sjenom...
ako za njom trcis,
dostici je neces nikada.
no samo joj okreni ledja,
ona ce te zauvijek slijediti....  |
|
| |
|
 |
anchi22 •• 20:01 ••

|
Datum registracije: 09 Jul 2008 Poruke: 53463

|
|
| škorpijica je napisao/la sledeće: | | bolje da taj novac ode u neki dom za decu bez roditeljskog staranja ili neku ustanovu kojoj je novac preko potreban, a televizije bolje da se malo pobrinu oko ubacivanja nekih edukativnih emisija. |
Podrzavam.
|
|
|
| |
|
 |
gkukolj -tončica-palončica-

|
Datum registracije: 09 Dec 2009 Poruke: 39085

|
|
| škorpijica je napisao/la sledeće: | ^to vec moras pitati Duleta, on je osmislio i Farmin podforum
Sto se mene tice oni su svi dvorske lude i bez da udju u ovo cudo i zabavljaju siroke narodne mase za silne pare, bolje da taj novac ode u neki dom za decu bez roditeljskog staranja ili neku ustanovu kojoj je novac preko potreban, a televizije bolje da se malo pobrinu oko ubacivanja nekih edukativnih emisija. |
E, ova ti je na mjestu, možda bi narod malo zamislio se ako još ima čime.
|
_________________ Došla je i otišla.
Neću je ponovo vidjeti sa one strane groba.
Moj život je samo moj. |
|
| |
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|