:: |
Autor |
Poruka |
anchi22 •• 20:01 ••

|
Datum registracije: 09 Jul 2008 Poruke: 53463

|
|
Jedna Nemica jedva se "izborila" sa čak 17 mladih koje je oštenila njena ljubimica.
Kao u filmu "101 Dalmatiner", Ramona Vegeman nije mogla da veruje svojim očima kada je njena Itana počela da se porađa. Ženka rodezijskog ridžbeka na svet je donela osam ženskih, i devet muških mladunaca čistog pedigrea, prenosi agencija AP.
Vlasnica je morala da se postara da sva štenad prežive i ojačaju, što znači da je morala svakog dana da hrani 17 štenaca na flašicu.
"Bio je to pakao. Kada bih nahranila poslednje štene, prvo bi već cvilelo od gladi. Morala sam da im dajem posebno mleko u flašici, jer Itana nikada ne bi mogla da daje dovoljno mleka za 17 mladih", rekla je Vegemanova.
Ona je najmanje pet puta dnevno morala da hrani sve štence, a dodaje da "kada nisu bili gladni, bilo im je dosadno" pa je morala da ih zabavlja. Međutim, ne žali se.
"Cilj mi je bio da svi štenci prežive, i to je najvažnije", rekla je ona.'
Vegemanova sada čeka da Bahati, Binta, Bahuja, Bašima, Batuli, Binki, Bora, Bisa, Bakir, Bandžoku, Belaj, Bruk, Bundu, Bajo, Bukekako, Biton i Bulus pronađu nove gazde, a planira da ih proda isključivo porodicama sa decom.
(MONDO)
|
|
|
|
|
 |
nakia Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 27 Jan 2007 Poruke: 178

|
|
Prelepo!
|
_________________ Odlazim sa sajta, iz Srbije, čeka me neko!
Dovidjenja DOMACI.DE |
|
|
|
 |
gkukolj -tončica-palončica-

|
Datum registracije: 09 Dec 2009 Poruke: 39085

|
|
Pa što da ih prodaje, može ih i pokloniti. Pa kako popamtiti onolika imena na "B" majko, moja
|
_________________ Došla je i otišla.
Neću je ponovo vidjeti sa one strane groba.
Moj život je samo moj. |
|
|
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|