www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Histerija oko pedofilije zagorčala je život i Djedu Mrazu
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Vesti ~ -> ~ Arhiva - Vesti ~
::  
Autor Poruka
aureliano
♣ El Capitán ♠
♣ El Capitán ♠

Datum registracije: 15 Mar 2005
Mesto: U zraku, na vodi i ponekad na Zemlji

california.gif
PorukaPostavljena: Uto Dec 21, 2010 1:52 pm    Naslov poruke: Histerija oko pedofilije zagorčala je život i Djedu Mrazu Na vrh strane Na dno strane

Histerija oko pedofilije zagorčala je život i Djedu Mrazu: Nema diranja ni sjedenja djece u krilu!

Izbjegava se bilo kakav fizički kontakt, nitko od mališana pri susretu s Djedom Mrazom ne smije ga poljubiti, pa čak ni zagrliti

ZAGREB - Fotografije na kojima nasmiješena dječica sjede u krilu Djedu Mrazu uskoro bi mogle potpuno iščeznuti i u Hrvatskoj. Naime, pravila koja su prije nekoliko godina uvele neke zapadnoeuropske zemlje, a prema kojima djeca ne smiju sjediti u krilu Djedu Mrazu, niti ga smiju poljubiti, ove su godine preuzeli i neki hrvatski Djedovi Mrazovi.

Izbjegavanje kontakta
Njihov postupak podijelio je stručnu javnost. Dok jedni, uključujući i pravobraniteljicu za djecu Milu Jelavić , podržavaju izbjegavanje fizičkog kontakta Djeda Mraza s djecom, drugi se nad takvom odlukom zgražaju.

- Moj program uključuje i fotografiranje s djecom, no izbjegavam da mi ona sjednu u krilo. Uvijek od domaćina tražim da mi osiguraju dva stolca. Jedan za mene, drugi za dijete - objasnio nam je jedan od Djedova Mrazova koji ovih dana obilaze zagrebačke tvrtke i uveseljava dječicu njihovih zaposlenika. Nitko ga od mališana pritom ne može zagrliti ili poljubiti, a kamoli li mu sjesti na koljena.

Prvi put čuje
Sve donedavno očekivalo se da Djed Mraz dijete stavi u krilo, no otkad je podignuta svijest o opasnostima pedofilije, kao neželjena posljedica pojavila se i opća histerija zbog koje se i nedužno sjedenje u krilu Djeda Mraza smatra neprimjerenim.

- Prvi put čujem. Ne vidim zašto djeca, ako to žele, ne bi smjela sjesti Djedu Mrazu u krilo - komentirala je psihologinja Gordana Buljan Flander , koja se bavi seksualno zlostavljanom djecom. Pravobraniteljica Mila Jelavić nova pravila smatra, pak, ispravnim i profesionalnim.

Više od dara
- Dobar Djed Mraz svakako će uspješno ostvariti kontakt i komunikaciju s djecom. Ne vidimo zašto bi dijete trebalo sjediti Djedu Mrazu u krilo, kao što ni inače roditelji vjerojatno ne bi željeli da njihovo dijete sjedi nepoznatoj osobi u krilu - rekla je.

Mirela Blažanović, predsjednica Udruge Roda, upozorava da se ne bi smio devastirati jedan lijepi običaj.

- Svi čuvamo fotografije u krilu Djeda Mraza. Djeci to više znači od dara. Predaleko smo otišli u kopiranju zapada. Još malo pa neće smjeti sjesti u krilo ni vlastitim očevima i djedovima - rekla je Blažanović.

‘Debeli pušač i pijanac koji prebrzo vozi saonice’

ZAGREB - Djed Mraz je debeli pušač i pijanac koji sa svojim sobovima krši propise o brzini, bavi se ekstremnim sportovima na saonicama, opasno se kliže po krovu i skače kroz dimnjake. Svojim načinom života Djed Mraz ne pruža dobar primjer djeci i bilo bi mu bolje da se više kreće i jede hranu koju jedu njegovi sobovi.

To su rezultati lanjskog predbožićnog istraživanja doktora Nathana Grilla s australskog sveučilišta Monash. Kao stručnjak za javno zdravstvo, dr. Grill upozorava na opasnost od širenja zaraznih bolesti ako mu djeca sjede u krilu. Grillu se ne sviđa kako marketinške tvrtke u oglašavanju nekih proizvoda kao simpatičnu osobinu ističu njegovu debljinu i sklonost alkoholu.

On pretpostavlja da bi loše osobine Djeda Mraza moglo kao svoj uzor prepoznati barem 0,1 posto djece.

jutarnji.hr

gkukolj
-tončica-palončica-
<b>-tončica-palončica-</b>

Datum registracije: 09 Dec 2009

blank.gif
PorukaPostavljena: Uto Dec 21, 2010 8:32 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

E,ovo je lijepo da se prekrstiš. Pa dobro, ljudi moji, kuda mi to idemo i šta sebi više ti novinari umišljaju, čini mi se da svo zlo više potiče od njih nego što to jeste. Ej, molim te! Palo mi na um nije da bi jedan takav vjekovni čin digao takvu pompu! Ne znam ja ko je lud ovdje! Meni se uopšte ne ide u europsku zajednicu, majke mi!

Alexns
Tinkerbell's pixie dust
<b>Tinkerbell's pixie dust</b>

Datum registracije: 10 Avg 2005
Mesto: Movin' back to Wimbledon

serbia.gif
PorukaPostavljena: Čet Dec 23, 2010 1:05 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

hahahahahahaahahaaha.. da, da, vidim da i ja vucem traume od Deda Mraza.. Laughing Laughing Laughing

The tears of a clown make the whole world laugh.

Bobak_BL
* Domaci Lazov *
<b>* Domaci Lazov *</b>

Datum registracije: 06 Avg 2010
Mesto: sta te briga...za moje mjesto...

hong_kong.gif
PorukaPostavljena: Čet Dec 23, 2010 4:18 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Laughing Laughing Laughing ccc...

ove amere je nemoguce vise trpiti... Rolling Eyes ja ne znam sta da radim... Neutral

dostici je neces nikada.
no samo joj okreni ledja,
ona ce te zauvijek slijediti....
Rolling Eyes

gkukolj
-tončica-palončica-
<b>-tončica-palončica-</b>

Datum registracije: 09 Dec 2009

blank.gif
PorukaPostavljena: Čet Dec 23, 2010 9:28 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Na žalost, neće vanzemaljci još da im dođu, jedino im možda oni nešto mogu da bi prestali da se bave raznim glupostima i izazivanjem opšte panike i histerije oko posve običnih stvari.

Alexns
Tinkerbell's pixie dust
<b>Tinkerbell's pixie dust</b>

Datum registracije: 10 Avg 2005
Mesto: Movin' back to Wimbledon

serbia.gif
PorukaPostavljena: Čet Dec 23, 2010 3:26 pm    Naslov poruke: Re: Histerija oko pedofilije zagorčala je život i Djedu Mr Na vrh strane Na dno strane

Ne, al' pazite na koji procenat se gleda,

aureliano je napisao/la sledeće:
.. barem 0,1 posto djece.

a mnooooogo gore stvari se toj istoj deci dopushtaju da se nalaze u okruzenju.. totalno prihvaceno, bez ikakvog preispitivanja

bash me lepo nasmejalo.. Idiocracy, here we come.. Laughing Laughing Laughing

The tears of a clown make the whole world laugh.

aureliano
♣ El Capitán ♠
♣ El Capitán ♠

Datum registracije: 15 Mar 2005
Mesto: U zraku, na vodi i ponekad na Zemlji

california.gif
PorukaPostavljena: Čet Dec 23, 2010 3:35 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Bobak_BL je napisao/la sledeće:

ove amere je nemoguce vise trpiti... Rolling Eyes ja ne znam sta da radim... Neutral

aureliano je napisao/la sledeće:

To su rezultati lanjskog predbožićnog istraživanja doktora Nathana Grilla s australskog sveučilišta Monash.

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Vesti ~ -> ~ Arhiva - Vesti ~ -> Histerija oko pedofilije zagorčala je život i Djedu Mrazu Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana 1 od 1

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon