:: |
| Autor |
Poruka |
rouzvel Prijatelj foruma

|
Godine: 68
Datum registracije: 22 Jul 2004 Poruke: 5310 Mesto: Beograd

|
|
AKO STE 6
Šestica je broj harmonije i ljubavi! Romantičarske ste i zaštitničke prirode, pa ste kadri mnogo dati da biste mirno živjeli svoju ljubav (u ovom slučaju, ljubav bi trebalo pisati velikim slovom). Očarava vas lepota i estetsko, a zavodite i privlačite svojom blagošću i izrazitom osjećajnošću. S druge strane, potrebno vam je da budete spokojni, zaštićeni, jer vas nepostojane veze lako izvode iz ravnoteže.
Ma ja sam ti stalno van ravnoteže
|
_________________ istraživanje paranormalnih pojava kod muškog roda! |
|
| |
|
 |
Charmed Malo ~ mače ~

|
Datum registracije: 03 Avg 2004 Poruke: 14625 Mesto: Nije bitno ko je odakle bitno je ko je kakav covek

|
|
|
Ja sam 4.
|
_________________ Pre nego sto se dodje do brzopletog zakljucka i pre nego sto se pocne misliti lose, Gledaj sa paznjom detalje, vrlo cesto situacija nije onakva kako izgleda nama na prvi pogled!!!! |
|
| |
|
 |
Seraphim Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 44
Datum registracije: 12 Sep 2004 Poruke: 190 Mesto: SRB

|
|
Hahaha O Boze evo znaka.Mene nema u numerologiji
18.1 18+1=19, 1+9=10
Ili da svodim dalje 1+0=1 :scratch:
|
|
|
| |
|
 |
Yasmin Banovan! Prijatelj foruma

|
Godine: 60
Datum registracije: 31 Avg 2004 Poruke: 14175 Mesto: zemlja nedodjija

|
|
|
da caprocorn svodis dalje ...znaci da pripadas grupi 1....
|
|
 |
decenija Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 46
Datum registracije: 04 Feb 2005 Poruke: 23

|
|
AKO STE 7
Sedmica, brojka tajne, čini i vaš duh tajnovitim; ne iskazujete lako svoja osjećanja. Samosvojnog ste temperamenta, nezavisni (usamljeni?) i za vas zavođenje najprije mora da bude intelektualno. U stvari, vi možete izgledati ravnodušni, ali u dubini bića, vi ste osjećajni i u vama osjećanja ključaju. Vi ne govorite lako: "Volim te!" ali to pokazujete na drugi način. Na vašem je partneru da otkrije vašu tajnu, pronikne u tu misteriju.
Strava ovo je sve tacno, tacno ......
|
|
|
| |
|
 |
nelson83 Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 43
Datum registracije: 05 Apr 2005 Poruke: 10 Mesto: Mannheim

|
|
|
Ja sam (za) 5
|
_________________ Keep it real and respect your bitch! |
|
| |
|
 |
Najdrazi Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 74
Datum registracije: 14 Sep 2004 Poruke: 187 Mesto: Blok 28

|
|
[I]AKO STE 3
Osvajate svojom umjetničkom i maštovitom prirodom, svojim živim, briljantnim duhom i smislom za humor, ali i svojstvenom potrebom za nezavisnošću. Iznad svega volite slobodu. Širokogrudi ste i strastveni u ljubavi, a bojite se samo jednog: sentimentalne monotonije koja bi ugušila vaš zanos. Za vas ljubav treba da bude sentimentalna igra. U suprotnom, vi joj se ne predajete. Jednostavno, treba vam pružiti slobodu i, iznad svega, pomalo vam se diviti.[/I]
IZUZETNO!
|
_________________ Da ne bi mene, svemiru ne bi imao ko da kaze da je najveci. |
|
| |
|
 |
emptynone Iskusni član

|
Godine: 38
Datum registracije: 13 Feb 2005 Poruke: 780 Mesto: Trenutacno na nebu, medju zvjezdama.....

|
|
Ja sam 3....
Ima ovde i vise od istine....
|
_________________ Razum i logika u životu ne daju mnogo
razloga za radost, a ni za patnju.
Ko je ikada voleo zato što je za to
imao razloga ili zato što je želeo?
Ljubav se boluje i što nas više boli
to nam veću snagu daje... |
|
| |
|
 |
jellenna Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 40
Datum registracije: 29 Okt 2004 Poruke: 9 Mesto: jagodina

|
|
|
ja sam 6
|
_________________ jeca je super |
|
| |
|
 |
milicaanchy Dobro upućeni član

|
Godine: 35
Datum registracije: 11 Mar 2005 Poruke: 649 Mesto: Under the division bell

|
|
AKO STE 8
Osmica, brojka moći, daje vam snažnu volju, pa se vaša privlačnost osjeća u okolini. Za vas zavođenje nije "sitnica": kad volite, volite intenzivno (da li i autoritativno?). Po karakteru ste odani, otvoreni i potpuni, osjećanja su vam neposredna i sa vama partner zna na čemu je. Kada ste vi u pitanju, strast i vjernost moraju da podrazumijevaju jedno drugo jer vi prezirete sve što je polovično.
Evo i mene...
|
_________________ Crvenokosa lutalica |
|
| |
|
 |
wildRose Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 38
Datum registracije: 03 Jun 2005 Poruke: 30 Mesto: heaven

|
|
| |
|
 |
gilence Princ bez konja - stara garda

|
Godine: 48
Datum registracije: 01 Jun 2005 Poruke: 1001 Mesto: Novi Sad

|
|
Yasmin, mislim da se sabira i godina rodjenja.
Znaci datum rodjenja + mesec + godina... isti princip kako je Yasmin objasnila, samo sto se doda i godina.
Cao
|
|
|
| |
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|