Zaprosio devojku pred punim stadionom, a ona rekla "ne"...
Navijač belgijskog fudbalskog kluba Serkl Briž iskoristio je zagrevanje fudbalera pred početak utakmice kako bi svojoj devojci Natali postavio "jedno važno pitanje".
Mladić je isplanirao prosidbu do poslednjeg detalja - uspeo je da dobije dozvolu i siđe na teren pred utakmicu, "dobio" je voditelja da objasni publici šta će videti pre golova svog omiljenog tima, napisao je na papir šta mu sve njegova voljena znači, a onda kleknuo i čuo "NE".
Natali je stajala u šoku i odmahivala glavom, a onda briznula u plač i pobegla sa terena. Nesrećnom mladiću je voditelj pomogao da napusti teren, a publika je zviždala.
Pogledajte.
Koga interesuje, Serkl Briž je pobedio...
(MONDO)
gkukolj -tončica-palončica-
Datum registracije: 09 Dec 2009 Poruke: 39085
Ovdje čovjek ne zna da li bi se smijao ili plakao!!! Njena mi je faca od svega najbolja.
Šta je bilo poslije, zna li iko živ?
_________________ Došla je i otišla.
Neću je ponovo vidjeti sa one strane groba.
Moj život je samo moj.
barbara91 Početnik Domaćeg.de
Datum registracije: 20 Okt 2006 Poruke: 9
ko je dao golove?
njanja1011 *look by njanja*
Godine: 37
Datum registracije: 14 Sep 2010 Poruke: 18239 Mesto: Između planina i mora...
E greote,žao mi ovog čovjeka,a za ovu nemam komentar,mada po faci bi joj se reklo da nije sva svoja-daleko bilo...pu,pu,pu-što se kaže
_________________ "Kad bih znala da su ovo poslednje minute što te vidim,rekla bih ti:VOLIM TE,i ne bih glupo pretpostavljala da to već znaš..."
Dominick Početnik Domaćeg.de
Godine: 43
Datum registracije: 16 Apr 2008 Poruke: 27
beckham011 Upućeni član
Datum registracije: 22 Sep 2008 Poruke: 417 Mesto: планета Земља
Ma što se nervirate?! Serkl Briž je pobedio!
_________________ Нисам писмен па зато не могу да оставим свој поптис овде.
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma