:: |
| Autor |
Poruka |
anchi22 •• 20:01 ••

|
Datum registracije: 09 Jul 2008 Poruke: 53463

|
|
Mladić koji je u nedelju skočio sa devetog sprata zgrade u Njujorku preživeo je zahvaljujući gomili kesa sa smećem koje su amortizovale njegov pad.
Vangelis Kapatos (26) je smešten u bolnicu u kritičnom, ali stabilnom stanju nakon što je skočio sa prozora svog stana na Menhetnu, prenosi Rojters.
Smrtonosni pad očajnog mladića ublažila je hrpa smeća koja nije odnesena zbog snežne mećave koja je pre nedelju dana zahvatila grad.
"Svi se žale što se smeće ne odnosi, ali ja sam zbog toga zahvalna", kazala je Kapatosova tetka.
Njujorška uprava gradske čistoće, čije su ekipe od juče ponovo na terenu, saopštila je da je od 26. decembra, kada je sneg počeo da pada, na ulicama grada ostalo neočišćeno oko 77.000 tona smeća.
(Tanjug)
|
|
|
| |
|
 |
gkukolj -tončica-palončica-

|
Datum registracije: 09 Dec 2009 Poruke: 39085

|
|
|
Bože me oprosti, što kažu, morala sam da se nasmijem. Ne znam samo da li da ga sada žalim ili kažem da je imao ludu sreću. Ali nešto ga nije htjelo gore. Još ne....
|
_________________ Došla je i otišla.
Neću je ponovo vidjeti sa one strane groba.
Moj život je samo moj. |
|
| |
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|