:: |
| Autor |
Poruka |
anchi22 •• 20:01 ••

|
Datum registracije: 09 Jul 2008 Poruke: 53463

|
|
Maloletna D. S. (17) preminula je nakon što se iznenada i pod još nerazjašnjenim okolnostima srušila u kafiću "Kastelo".
Devojka je izgubila svest pa ju je sinoć, nešto posle ponoći, Hitna služba dovezla bez znaka života, izjavila je portparolka Zdravstvenog Centra Toplica Jelena Pantović.
Ona je objasnila da su iz kafića pozvali Hitnu pomoć pošto se devojka u gužvi odjednom srušila bez svesti na pod u kafiću.
"Naša ekipa stigla je veoma brzo ali je lekar na licu mesta nažalost mogao samo da konstatuje da je devojka mrtva", rekla je Pantovićeva.
Na lice mesta izašla je i policija, a istražni sudija Osnovnog suda Ivan Rakić je posle uviđaja naložio obdukciju tela nakon čega će se znati šta je uzrok smrti devojke.
(Beta)
|
|
|
| |
|
 |
gkukolj -tončica-palončica-

|
Datum registracije: 09 Dec 2009 Poruke: 39085

|
|
|
17 godina. Prerano je za smrt. Iskreno mi je žao, ma šta god je prouzrokovalo.
|
_________________ Došla je i otišla.
Neću je ponovo vidjeti sa one strane groba.
Moj život je samo moj. |
|
| |
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|