:: |
| Autor |
Poruka |
anchi22 •• 20:01 ••

|
Datum registracije: 09 Jul 2008 Poruke: 53463

|
|
Policija je danas upozorila sve korisnike mobilnih telefona da ne odgovaraju na propuštene pozive sa brojeva koji počinju na +39...
Ukoliko građani na mobilnom telefonu primete propušten poziv sa brojeva koji počinju sa +39,+390, +391, + 392, +393, +394 i tako dalje, ne treba da ih zovu, jer verovatno neće moći da prekinu poziv i napraviće ogroman trošak na racunu, saopšteno je iz MUP-a.
Jedan od prevarenih građana izgubio je oko 2.000. evra odgovarajući na propušten poziv sa navedenih brojeva, dodaje se u saopštenju.
Sve češće se dešava da korisnik mobilnog telefona dobije, u nekom trenutku, propusteni poziv, a da pri tom telefon stvarno nije ni zvonio.
U tom slučaju, MUP savetuje da se odmah obriše propušteni poziv sa nepoznatiog broja, pošto je to jedini način da korisnik ne postane žrtva krilminalaca.
Slične kriminalne radnje uveliko se dešavaju u Evropi, a brojne prijave MUP-u potvrđuju da se iz dana u dan povećava broj ljudi u Srbiji koji odgovara na ovakve pozive i stavlja sebe u finansijske probleme, navedeno je u saopštenju.
(Tanjug)
|
|
|
| |
|
 |
tonek1 Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 33
Datum registracije: 30 Okt 2010 Poruke: 29

|
|
|
jJa niti ne dižem slušalicu na nepoznate brojeve
|
|
|
| |
|
 |
gkukolj -tončica-palončica-

|
Datum registracije: 09 Dec 2009 Poruke: 39085

|
|
|
Čudno da je tek danas upozorila stanovnike i korisnike, jer mi to ovdje znamo još od prošle godine. Uostalom, ne odgovaram ni na one pozive sa domaće mreže, ako mi dotična osoba nije u imeniku.
|
_________________ Došla je i otišla.
Neću je ponovo vidjeti sa one strane groba.
Moj život je samo moj. |
|
| |
|
 |
Bobak_BL * Domaci Lazov *

|
Datum registracije: 06 Avg 2010 Poruke: 8210 Mesto: sta te briga...za moje mjesto...

|
|
policija i drzava misle da smo svi rasli na drvetu....
|
_________________ S ljubavlju je isto
kao i sa sjenom...
ako za njom trcis,
dostici je neces nikada.
no samo joj okreni ledja,
ona ce te zauvijek slijediti....  |
|
| |
|
 |
Alexns Tinkerbell's pixie dust

|
Datum registracije: 10 Avg 2005 Poruke: 30635 Mesto: Movin' back to Wimbledon

|
|
| |
|
 |
Lane86 ~The last lady~

|
Datum registracije: 02 Okt 2006 Poruke: 24294 Mesto: Nedostižno...

|
|
Sjajno... Ja upravo imala takav broj u propuštenim pozivima... Sreća, pa inače nemam običaj da zovem nekoga koga nemam memorisanog u imeniku...
|
dakle ljubce ode za malu nocnu pticicu...inace svima znanu kao lane...  |
|
|
| |
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|