www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Dragi šefe, mi smo sinoć...
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Vesti ~ -> ~ Arhiva - Vesti ~
::  
Autor Poruka
anchi22
•• 20:01 ••
<b>•• 20:01 ••</b>

Datum registracije: 09 Jul 2008

blank.gif
PorukaPostavljena: Pet Jan 14, 2011 1:31 am    Naslov poruke: Dragi šefe, mi smo sinoć... Na vrh strane Na dno strane

Zaposleni u jednoj britanskoj opštini moraće ubuduće da pišu svojim pretpostavljenima ako dožive romansu na poslu.

"Svaki zaposleni koji sa kolegom ili koleginicom uđe u blizak lični odnos mora o tome pismeno da obavesti svog pretpostavljenog. Detalji te veze biće uneti u lični dosije zaposlenog", piše u zvaničnom dokumentu personalnog odeljenja Opštine Fenland.

U dokumentu se navodi da će "intimizacija" sa kolegama tokom radnog vremena biti najstrožije disciplinski kažnjena.

Zaposleni u Opštini su se već pobunili, a na njihovu stranu stali su i sindikati kako bi zaštitili njihova prava na radnom mestu.

"Naravno da brojne veze počinju na poslu, ali ne možemo živeti kao pod budnim okom Velikog Brata. Romantika nestaje ako morate da obavestite personalno o tome da ste se smuvali sa nekim", rekla je Sara Vil iz jednog sindikata.

(MONDO)

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Vesti ~ -> ~ Arhiva - Vesti ~ -> Dragi šefe, mi smo sinoć... Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana 1 od 1

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon