:: |
| Autor |
Poruka |
aureliano ♣ El Capitán ♠

|
Datum registracije: 15 Mar 2005 Poruke: 9092 Mesto: U zraku, na vodi i ponekad na Zemlji

|
|
Dječak zaklao psa, oderao ga, ispekao i pojeo?
Četrnaestogodišnjak je navodno u napuštenoj tvornici u Srbiji oderao psa kojeg je ubio te je pojeo njegovo meso. Policiji je prvo sve priznao, a kasnije se predomislio i sve porekao.
Policija je otkrila da je maloljetnik iz Sivca, učenik koji pohađa školu po posebnom programu, u napuštenoj tvornici poljoprivrednog poduzeća zaklao, oderao i ispekao psa.
Pred policijom je dječak to najprije sve priznao, dok je kasnije na saslušanju u policijskoj postaji negirao.
Uhićen je nakon što je jedan mještanin pronašao izmasakriranog psa u napuštenoj radionici. Mještanin Rajko Keljević tražio je psa o kojem se brinuo, a nakon što je vidio kako dječak vuče dva psa prema napuštenoj tvornici pratio ga je te otkrio stravičan zločin, piše Press.
Ubijeni pas bio je bez jedne zadnje noge i rebara na jednoj strani tijela, a koža mu je bila oderana.
Da je dječak vrlo vjerojatno ubio i pekao psa, potvrđuju i predmeti koje je policija pronašla u napuštenoj tvornici – nož i lanac kojim je pas bio vezan.
Mještani ne vjeruju da 14-godišnjak, kojeg svi poznaju jer danima luta mjestom, može biti tako okrutan.
Nakon što ga je ispitala, policija je pustila dječaka na slobodu i za sada nije poznato kakve će mjere protiv njega biti poduzete.
Danas.hr
16.01.2011.
|
_________________ I tad su došli popovi... Pa topovi... Pa lopovi...
I čitav svet se izobličio...
Ispuzali su grabljivci... Pa lažljivci... Snalažljivci...
 |
|
| |
|
 |
gkukolj -tončica-palončica-

|
Datum registracije: 09 Dec 2009 Poruke: 39085

|
|
|
To uopšte nije za čudjenje, današnja djeca su pretjerano okrutna i od njega nikada ni Č od čovjeka neće biti. Danas-sutra pas, poslije dijete ili odrastao čovjek. Žalosno je reći za djete da je monstrum, ali sve ukazuje na to. Normalan i razuman um to neće nikada uraditi. Tom je djetetu pomoć potrebna i te kakva, ako je uopšte moguće naći način i ukazati mu na sve to zlo koje njim vlada.
|
_________________ Došla je i otišla.
Neću je ponovo vidjeti sa one strane groba.
Moj život je samo moj. |
|
| |
|
 |
Bobak_BL * Domaci Lazov *

|
Datum registracije: 06 Avg 2010 Poruke: 8210 Mesto: sta te briga...za moje mjesto...

|
|
mene svako ovakvo izivljavanje nad zivim bicima dotakne...
posebno nad psima....
ali nista manje ili vise... nego ubistvo mlog praseta, jagnjeta ili teleta...
svaki dan to jedemo...ubijene zivotinje na monstruozan nacin...
da ne pricam o divljim zivotinjama...
sasvim je normalno kad lovac ubije srnu...i pojede je...
ili kad ubije vuka ... i nepojede ga... jos mu se slika pojavi
u svim mogucim novinama...
svi mu cestitaju....i tapsu ga po ramenu...i on nije monstrum...
rek'o sam vec jednom... drustvo pre nego osudi ovakvu djecu...
treba prvo da sebe optuze jer drustvo je uglavnom krivo zbog ovakve djece...
navikli smo da problem resavamo kad se desi...
a ne kao normalan svet...da sve radimo da ne dodje do problema...
nista to nije...ja prognoziram da ce za par godina... biti mnogo vise djece ali i odraslih...
koji ce loviti napustene zivotinje i ubijati ih...da bi ih pojeli...
|
_________________ S ljubavlju je isto
kao i sa sjenom...
ako za njom trcis,
dostici je neces nikada.
no samo joj okreni ledja,
ona ce te zauvijek slijediti....  |
|
| |
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|