Policajci Murtog i Rigs će se vratiti, ali ih neće igrati Mel Gibson i Deni Glover jer su "matori".
Filmski studio "Vorner Bros" planira snimanje petog nastavka popularnog akcionog serijala iz osamdesetih godina prošlog veka u kojem su glavne uloge igrali Mel Gibson i Deni Glover.
Reditelj filmova Ričard Doner, kaže da će se priča o losanđeleskim policajcima vratiti na velika platna, kao i da se scenario uveliko piše, ali da se glavni glumci neće vraćati jer se "smatraju prestarim".
Prvi film "Smrtonosno oružje" snimljen je 1987. godine, a poslednji 1998. godine.
(MONDO)
Bobak_BL * Domaci Lazov *
Datum registracije: 06 Avg 2010 Poruke: 8210 Mesto: sta te briga...za moje mjesto...
bespotrebno ce unistiti...predhodna cetiri dijela...
zivo me zanima tko ce da dobije uloge...
_________________ S ljubavlju je isto
kao i sa sjenom...
ako za njom trcis,
dostici je neces nikada.
no samo joj okreni ledja,
ona ce te zauvijek slijediti....
D@cha Prijatelj foruma
Godine: 91
Datum registracije: 02 Apr 2007 Poruke: 4657 Mesto: 13 krug pakla
Ala ce da puknu u bioskopima i na netu
Car Dusan-Silni Administrator i domaćin
Godine: 58
Datum registracije: 09 Jun 2002 Poruke: 7770 Mesto: Kraljevo / Frankfurt
Kao sto Bobak_BL rece, slazem se....
jediono ako postavu ne budu sacinjavali Will Smith i Martin Lawrence, poztnati iz filmova Bad boys I i II
Oni bi jedino mogli tu jos nesto da izvucu, druge... sumnjam.
Nisu ga, vala, trebali ni snimati, mada...kada bi glumio Denzel možda bih ga nekako i mogla pogledati.
_________________ Došla je i otišla.
Neću je ponovo vidjeti sa one strane groba.
Moj život je samo moj.
aureliano ♣ El Capitán ♠
Datum registracije: 15 Mar 2005 Poruke: 9092 Mesto: U zraku, na vodi i ponekad na Zemlji
Sto se mene tice - ne trebaju ga ni snimati............
_________________ I tad su došli popovi... Pa topovi... Pa lopovi...
I čitav svet se izobličio...
Ispuzali su grabljivci... Pa lažljivci... Snalažljivci...
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma