:: |
| Autor |
Poruka |
anchi22 •• 20:01 ••

|
Datum registracije: 09 Jul 2008 Poruke: 53463

|
|
Pevačica snimila video spot za pesmu "Fucking perfect" u kojem se anoreksična manekenka seče žiletom.
Nedavno je objavljen spot pevačicinog novog singla, a u kojem se vidi kako manekenka leži u kadi i žiletom urezuje reč "savršena" u podlakticu dok krv "šiklja" na sve strane.
Šokantne scene u novom spotu trudne pevačice izazvale su lavinu komentara.
"Rezanje i samoubistvo su dva veoma različita simptoma istog problema koji nas sve muči - otuđenja koje vodi u depresiju", pokušala je Pink (31) da opravda brutalnost koju je prikazala u spotu za novi singl.
"Ja znam 'milion' ljudi koji poznaju neku žrtvu. Mnogi od nas su videli pojedine starlete na crvenom tepihu kako 'šetaju' ožiljke od posekotina. Možemo da nastavimo da ignorišemo problem - onda ignorišite i ovaj spot, ali znajte da problem neće nestati".
(MONDO)
|
|
|
| |
|
 |
Bobak_BL * Domaci Lazov *

|
Datum registracije: 06 Avg 2010 Poruke: 8210 Mesto: sta te briga...za moje mjesto...

|
|
sve vise mi se gadi...
|
_________________ S ljubavlju je isto
kao i sa sjenom...
ako za njom trcis,
dostici je neces nikada.
no samo joj okreni ledja,
ona ce te zauvijek slijediti....  |
|
| |
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|