:: |
Autor |
Poruka |
anchi22 •• 20:01 ••

|
Datum registracije: 09 Jul 2008 Poruke: 53463

|
|
Tokom nelegalne borbe petlova, ptica je usmrtila čoveka iz Kalifornije, prenosi američka štampa.
Borbenom petlu za nogu je bio pričvršćen nož, a on je najverovatnije iskočio iz "ringa" i ubo Hosea Luisa Očou (35) u desnu nogu.
Očoa je u bolnicu u okrugu Kern ebačen tek dva sata kasnije, ali lekari nisu mogli da mu pomognu. Američka štampa piše da je nesrećnom slučaju doprinela činjenica da je čovek kasno prebačen u bolnicu, i da je možda mogao da bude spašen.
Istraga je u toku, ali niko još uvek nije uhapšen.
Borbe petlova su zabranjene u SAD, ali je ovaj "sport" popularan i borbe ptica na smrt često se tajno organizuju.
(MONDO)
|
|
|
|
|
 |
Bobak_BL * Domaci Lazov *

|
Datum registracije: 06 Avg 2010 Poruke: 8210 Mesto: sta te briga...za moje mjesto...

|
|
nije mi ga uopste zao... covjek koji moze tako nesto da plati da bi gledao...
ni ne zasluzuje da zivi...u najboljem slucaju... takvu dvojicu bih stavio u ring
i dao im nozeve da se kolju...do smrti...
|
_________________ S ljubavlju je isto
kao i sa sjenom...
ako za njom trcis,
dostici je neces nikada.
no samo joj okreni ledja,
ona ce te zauvijek slijediti....  |
|
|
|
 |
njanja1011 *look by njanja*

|
Godine: 37
Datum registracije: 14 Sep 2010 Poruke: 18239 Mesto: Između planina i mora...

|
|
Bobak_BL je napisao/la sledeće: | nije mi ga uopste zao... covjek koji moze tako nesto da plati da bi gledao...
ni ne zasluzuje da zivi...u najboljem slucaju... takvu dvojicu bih stavio u ring
i dao im nozeve da se kolju...do smrti...  |
Hahahahahaaahahahhaaaaaahahaaaa...
vazda me prekinu od smijeha tvoji komentari
|
_________________ "Kad bih znala da su ovo poslednje minute što te vidim,rekla bih ti:VOLIM TE,i ne bih glupo pretpostavljala da to već znaš..." |
|
|
|
 |
gkukolj -tončica-palončica-

|
Datum registracije: 09 Dec 2009 Poruke: 39085

|
|
Pijetlovi nisu ni malo bezopasni, to da znate, Djed je ubio mog pijetla jer se zalijetao sa ograde na svakog ko bi pokušao da uđe, jedino je mene štedio.
|
_________________ Došla je i otišla.
Neću je ponovo vidjeti sa one strane groba.
Moj život je samo moj. |
|
|
|
 |
denyx Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 07 Avg 2007 Poruke: 25

|
|
hahhahaha nemoguce )
|
|
|
|
|
 |
Bobak_BL * Domaci Lazov *

|
Datum registracije: 06 Avg 2010 Poruke: 8210 Mesto: sta te briga...za moje mjesto...

|
|
dobri su pijetlovi...skuvani pa premazani medom...i zapeceni u rerni...
|
_________________ S ljubavlju je isto
kao i sa sjenom...
ako za njom trcis,
dostici je neces nikada.
no samo joj okreni ledja,
ona ce te zauvijek slijediti....  |
|
|
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|