www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Otac me silovao, ali volim svoje dijete i ne dam ga
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Vesti ~ -> ~ Arhiva - Vesti ~
::  
Autor Poruka
aureliano
♣ El Capitán ♠
♣ El Capitán ♠

Datum registracije: 15 Mar 2005
Mesto: U zraku, na vodi i ponekad na Zemlji

california.gif
PorukaPostavljena: Uto Feb 08, 2011 2:29 pm    Naslov poruke: Otac me silovao, ali volim svoje dijete i ne dam ga Na vrh strane Na dno strane

Otac me silovao, ali volim svoje dijete i ne dam ga

Stravična sudbina 24-godišnje Maren M. potresla je Njemačku. Vlastiti otac silovao ju je od njene 13. godine, a za sve to znala je i njena majka. Posljednjih godina praktički su je držali kao zatočenicu, a u ljeto 2010. godine konačno je uspjela doći do policije i prijaviti roditelje.

No, tek je tada za Marene uslijedio pravi šok. Vrlo brzo je doznala kako je trudna te da nosi dijete vlastitog oca.

"U početku nisam htjela vjerovati da ću roditi to dijete niti da sam uopće trudna. No, počela sam se veseliti djetetu jer je ono ipak moje", rekla je Maren za njemački Bild nakon što je u siječnju rodila dječaka.

No, samo dan nakon poroda, dočekao ju je novi šok. U bolnicu su stigli djelatnici Centra za socijalnu skrb te su joj planirali oduzeti dijete.

"Čim sam ugledala svoje dijete znala sam da ga nikome ne dam. Tako sam i njih uspjela uvjeriti da ću biti dobra majka i da ću se dobro brinuti za bebu", rekla je Maren. Ona sad odgaja sina Paula, a sudski proces protiv njenih roditelja je u tijeku.

Danas.hr
08.02.2011.

D@cha
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Godine: 91

Datum registracije: 02 Apr 2007
Mesto: 13 krug pakla

serbia.gif
PorukaPostavljena: Uto Feb 08, 2011 3:54 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Posle kazu da smo mi nenormalna nacija

Bobak_BL
* Domaci Lazov *
<b>* Domaci Lazov *</b>

Datum registracije: 06 Avg 2010
Mesto: sta te briga...za moje mjesto...

hong_kong.gif
PorukaPostavljena: Uto Feb 08, 2011 4:18 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Confused kakvi bolesnici... Rolling Eyes

dostici je neces nikada.
no samo joj okreni ledja,
ona ce te zauvijek slijediti....
Rolling Eyes

gkukolj
-tončica-palončica-
<b>-tončica-palončica-</b>

Datum registracije: 09 Dec 2009

blank.gif
PorukaPostavljena: Uto Feb 08, 2011 10:18 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ko zna šta je u glavi jedne djevojeke koja je preživjela takav užas i nisam u stanju da je ni krivim niti opravdavam. Nisam na sreću u njenoj koži, a niko ne zna iz te perspektive kako bi njeno tijelo i um odreagovao. Mislim ipak da je u pitanju poremećaj, mada nisam psihotarapeut da to i dokazujem. Sto joj sreća i njoj i djetetu koje će roditi, nadam se bez nekih defektoloških poremećaja.

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Vesti ~ -> ~ Arhiva - Vesti ~ -> Otac me silovao, ali volim svoje dijete i ne dam ga Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana 1 od 1

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon