:: |
| Autor |
Poruka |
aureliano ♣ El Capitán ♠

|
Datum registracije: 15 Mar 2005 Poruke: 9092 Mesto: U zraku, na vodi i ponekad na Zemlji

|
|
Otac me silovao, ali volim svoje dijete i ne dam ga
Stravična sudbina 24-godišnje Maren M. potresla je Njemačku. Vlastiti otac silovao ju je od njene 13. godine, a za sve to znala je i njena majka. Posljednjih godina praktički su je držali kao zatočenicu, a u ljeto 2010. godine konačno je uspjela doći do policije i prijaviti roditelje.
No, tek je tada za Marene uslijedio pravi šok. Vrlo brzo je doznala kako je trudna te da nosi dijete vlastitog oca.
"U početku nisam htjela vjerovati da ću roditi to dijete niti da sam uopće trudna. No, počela sam se veseliti djetetu jer je ono ipak moje", rekla je Maren za njemački Bild nakon što je u siječnju rodila dječaka.
No, samo dan nakon poroda, dočekao ju je novi šok. U bolnicu su stigli djelatnici Centra za socijalnu skrb te su joj planirali oduzeti dijete.
"Čim sam ugledala svoje dijete znala sam da ga nikome ne dam. Tako sam i njih uspjela uvjeriti da ću biti dobra majka i da ću se dobro brinuti za bebu", rekla je Maren. Ona sad odgaja sina Paula, a sudski proces protiv njenih roditelja je u tijeku.
Danas.hr
08.02.2011.
|
_________________ I tad su došli popovi... Pa topovi... Pa lopovi...
I čitav svet se izobličio...
Ispuzali su grabljivci... Pa lažljivci... Snalažljivci...
 |
|
| |
|
 |
D@cha Prijatelj foruma

|
Godine: 91
Datum registracije: 02 Apr 2007 Poruke: 4657 Mesto: 13 krug pakla

|
|
|
Posle kazu da smo mi nenormalna nacija
|
|
|
| |
|
 |
Bobak_BL * Domaci Lazov *

|
Datum registracije: 06 Avg 2010 Poruke: 8210 Mesto: sta te briga...za moje mjesto...

|
|
kakvi bolesnici...
|
_________________ S ljubavlju je isto
kao i sa sjenom...
ako za njom trcis,
dostici je neces nikada.
no samo joj okreni ledja,
ona ce te zauvijek slijediti....  |
|
| |
|
 |
gkukolj -tončica-palončica-

|
Datum registracije: 09 Dec 2009 Poruke: 39085

|
|
|
Ko zna šta je u glavi jedne djevojeke koja je preživjela takav užas i nisam u stanju da je ni krivim niti opravdavam. Nisam na sreću u njenoj koži, a niko ne zna iz te perspektive kako bi njeno tijelo i um odreagovao. Mislim ipak da je u pitanju poremećaj, mada nisam psihotarapeut da to i dokazujem. Sto joj sreća i njoj i djetetu koje će roditi, nadam se bez nekih defektoloških poremećaja.
|
_________________ Došla je i otišla.
Neću je ponovo vidjeti sa one strane groba.
Moj život je samo moj. |
|
| |
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|