:: |
Autor |
Poruka |
anchi22 •• 20:01 ••

|
Datum registracije: 09 Jul 2008 Poruke: 53463

|
|
Pobednik druge sezone takmičenja za Zvezde "Granda" Dušan Svilar, pevaće pesmu Kornelija Kovača na domaćem izboru za predstavnika na ovogodišnjem muzičkom festivalu Eurosong, piše beogradska štampa.
"Radio sam onako kako sam osećao da treba. Numera će biti drugačija, gotova je, sada smo u studiju i snimamo instrument po instrument, kao i prateće vokale", rekao je kompozitor .
Kovač je dodao da, kada je reč o njegovoj numeri naspram numera njegovih ćerki, "svako ima svoju publiku, one svoju, a ja svoju. Videćemo čija će biti brojnija".
Ukoliko je tačno pisanje beogradskih medija, Dušanu Svilaru, "nasledniku" prošlogodišnjeg predstavnika Srbije Milana Stankovića, takođe Zvezde "Granda", glavni konkurent 26. februara će biti Aleksandra Kovač.
(MONDO)
|
|
|
|
|
 |
Bobak_BL * Domaci Lazov *

|
Datum registracije: 06 Avg 2010 Poruke: 8210 Mesto: sta te briga...za moje mjesto...

|
|
ajd ovaj barem izgleda normalno...i za razliku od onog ...gej-kretena...zna da pjeva...
|
_________________ S ljubavlju je isto
kao i sa sjenom...
ako za njom trcis,
dostici je neces nikada.
no samo joj okreni ledja,
ona ce te zauvijek slijediti....  |
|
|
|
 |
D@cha Prijatelj foruma

|
Godine: 90
Datum registracije: 02 Apr 2007 Poruke: 4657 Mesto: 13 krug pakla

|
|
Bobane necemo vredjati gejeve ,a ona strumpfeta milance, nemoze ni to da bude,ni obican pesko,samo ona pateticna Rada ne vidi kod ociju,a jos bitnija stvarje ovo je Bata Kovac ,a ne plagijator Brega
|
|
|
|
|
 |
gkukolj -tončica-palončica-

|
Datum registracije: 09 Dec 2009 Poruke: 39085

|
|
Ne znam kako pjeva, ali vidim da komentari nisu loši pa mu ja želim dobrog kompozitora, jak glas i pobjedu.
|
_________________ Došla je i otišla.
Neću je ponovo vidjeti sa one strane groba.
Moj život je samo moj. |
|
|
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|