:: |
Autor |
Poruka |
anchi22 •• 20:01 ••

|
Datum registracije: 09 Jul 2008 Poruke: 53463

|
|
Pančevačka policija pronašla je jutros u porodičnoj kući u blizini gradske deponije tela Božice Nešić (80) i njenog sina Momčila (60), a uzrok smrti još nije poznat.
Kako je za agenciju Beta kazala portparolka Višeg suda u Pančevu Sandra Medaković, policija je intervenisala po dojavi komšija.
"Istražni sudija Stanka Simonović nije u kući uočila vidljive tragove koji bi ukazivali na nasilnu smrt, a obducent je procenio da je smrt nastupila 12 časova ranije, dakle u utorak oko 18 časova", izjavila je Sandra Medaković.
Kako bi se utvrdio uzrok smrti, naređena je obdukcija.
(Beta)
|
|
|
|
|
 |
gkukolj -tončica-palončica-

|
Datum registracije: 09 Dec 2009 Poruke: 39085

|
|
Pretpostavljam da je u pitanju ubistvo, mada ni drugo nije isključeno, kako su nam inače špremećeni porodični odnosi.
|
_________________ Došla je i otišla.
Neću je ponovo vidjeti sa one strane groba.
Moj život je samo moj. |
|
|
|
 |
Ivankamaza ~Ljubav i Snovi~

|
Godine: 40
Datum registracije: 19 Okt 2004 Poruke: 53570 Mesto: ~ Paris je t'aime ~

|
|
PANČEVO - Božica Nešić (83) i njen sin Momčilo (50), koji su u sredu pronađeni mrtvi u porodičnoj kući u Pančevu, bili su neuhranjeni i iznemogli, pokazala je obdukcija. Prema rečima našeg izvora iz istrage, rezultati toksikološke analize još nisu gotovi i oni bi trebalo da stignu u sud za sedam dana.
- I majka i sin bili su izgladneli i to se jasno vidi na njihovim unutrašnjim i spoljašnjim organima i moguće je da je to bio uzrok smrti. Međutim, znaćemo pravu istinu tek pošto dobijemo rezultate toksikološke analize - priča naš sagovornik.
(E. K.)
Vesti: PANČEVO
|
|
|
|
|
 |
Bobak_BL * Domaci Lazov *

|
Datum registracije: 06 Avg 2010 Poruke: 8210 Mesto: sta te briga...za moje mjesto...

|
|
ovo kad procitam...ne osjecam se dobro...
pored ovoliko...prirodnog bogatstva...ne razumijem da neko moze da umre od gladi...
|
_________________ S ljubavlju je isto
kao i sa sjenom...
ako za njom trcis,
dostici je neces nikada.
no samo joj okreni ledja,
ona ce te zauvijek slijediti....  |
|
|
|
 |
gkukolj -tončica-palončica-

|
Datum registracije: 09 Dec 2009 Poruke: 39085

|
|
Bobak - potpuno si u pravu. Ubistvo ne opravdavam i žestoko reagujem na svako, ali na ovakvu vijest da je neko umro od gladi a neko baca hranu ili kupuje kućićima skupocjenu garderobu sa dijamantima... e pa zaista sam poražena.
|
_________________ Došla je i otišla.
Neću je ponovo vidjeti sa one strane groba.
Moj život je samo moj. |
|
|
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|