:: |
| Autor |
Poruka |
anchi22 •• 20:01 ••

|
Datum registracije: 09 Jul 2008 Poruke: 53463

|
|
Jedan ronilac poginuo je danas u napadu dve velike bele ajkule, nedaleko od obale južne Australije.
Ronilac je tragao za školjkama nedaleko od Port Linkolna u državi Južna Australija kada su ga napale morske nemani i raskomadale.
Kapetanu ronilačkog broda koji je video napad je ukazana pomoć zbog šoka, navela je portparolka hitne pomoći.
Kako je policija saopštila, potraga za eventualnim posmrtnim ostacima ronioca počeće sutra.
(Beta)
|
|
|
| |
|
 |
gkukolj -tončica-palončica-

|
Datum registracije: 09 Dec 2009 Poruke: 39085

|
|
|
Nikada mi neće biti jasno kako ljudi, ako već znaju da u tim vodama vrebaju ajkule, uopšte se usude ući u vodu a kamoli još i roniti i tragati za tamo nekim školjkama. Eto mu sad školjke. Poslije kažu kako ajkule uopšte nisu toliko opasne koliko se priča. Ma nemoj!
|
_________________ Došla je i otišla.
Neću je ponovo vidjeti sa one strane groba.
Moj život je samo moj. |
|
| |
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|