:: |
| Autor |
Poruka |
anchi22 •• 20:01 ••

|
Datum registracije: 09 Jul 2008 Poruke: 53463

|
|
Junak serije "The Office" Stiv Karel igraće u drami "Great Hope Springs" čija će junakinja biti Meril Strip.
Film o paru koji pokušava da spasi svoj brak, režiraće Dejvid Frankel, koji je sa Meril Strip snimio film "Đavo nosi Pradu".
Karel će igrati bračnog terapeuta kojeg Meril Strip redovno posećuje sa ciljem da spasi brak. Glumac za ulogu njenog muža još nije angažovan.
Bioskopska publika će ga na velikom platnu uskoro videti u filmu "Crazy, Stupid Love", sa Rajanom Gozlingom i Džulijanom Mur u glavnim ulogama, a njegova uloga u seriji "The Office" završava u aktuelnoj sezoni koja se trenutno prikazuje širom sveta.
(MONDO)
|
|
|
| |
|
 |
gkukolj -tončica-palončica-

|
Datum registracije: 09 Dec 2009 Poruke: 39085

|
|
|
Merul Strip je po meni uvijek imala dobre uloge u dobrom filmovima, pa se nadam da nas i ovaj put neće iznevjeriti, doduše, malo je starija, ali kvalitet je valjda još pristutan.
|
_________________ Došla je i otišla.
Neću je ponovo vidjeti sa one strane groba.
Moj život je samo moj. |
|
| |
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|