:: |
Autor |
Poruka |
anchi22 •• 20:01 ••

|
Datum registracije: 09 Jul 2008 Poruke: 53463

|
|
U iščekivanju Oskara za najbolja dostignuća u filmskoj industriji, dodeljene nagrade za najgora ostvarenja.
Za najgore glumice na "svečanoj ceremoniji" u Barnsdal teatru u Los Anđelesu, proglašene su četiri dame u "Manolo Blanik" cipelama iz serije i filmova "Seks i grad" - Sara Džesika Parker, Kim Katral, Kristin Dejvis i Sintija Nikson.
Nastavak filma "Seks i grad" je takođe osvojio nagradu za najgori nastavak. "Priča o ženama iz Njujorka koje uživaju u 'rols-rojsevima' u Abu Dabiju je prikazivan u najgore moguće vreme - dok su se ljudi širom Amerike borili da sačuvaju svoje domove", rekao je osnivač nagrade Zlatna malina Džon Vilson.
Za najgoreg glumca je proglašen Ešton Kučer, dok je Džesika Alba osvojila Zlatnu malinu za najgoru sporednu ulogu u filmovima "Ubica u meni", "Mali Fokerovi", "Mačeta" i "Dan zaljubljenih".
"Glavna nagrada" otišla je u ruke režisera M. Najta Šjamalana i njegovu 3D fantaziju "Poslednji vladar vetrova". "Vladar vetrova" je osvojio Zlatne maline za najgori film, najgoru režiju, najgori scenario, najgoru sporednu ulogu (Džekson Retbon) i Malinu za "zlopotrebu 3D tehnologije".
Džekson Retbon je osvojio Zlatnu malinu i za najgoru sporednu ulogu u filmu "Sumrak: Pomračenje".
(MONDO)
|
|
|
|
|
 |
gkukolj -tončica-palončica-

|
Datum registracije: 09 Dec 2009 Poruke: 39085

|
|
Nisu mnogo ni fulali, spisak je poprilično tačan. Bilo bi tu još toga da je moglo sve da stane.
|
_________________ Došla je i otišla.
Neću je ponovo vidjeti sa one strane groba.
Moj život je samo moj. |
|
|
|
 |
D@cha Prijatelj foruma

|
Godine: 90
Datum registracije: 02 Apr 2007 Poruke: 4657 Mesto: 13 krug pakla

|
|
Ma zaboleme i za malinu iza amere, mi ovde imamo vecih problema od nji pa oni ne brinu o nama
|
|
|
|
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|