Kandidatkinje za Mis Češke izgleda da neće dobiti priliku da se takmiče za titulu zato što su se u javnosti igrale sa veštačkim penisom.
Jedna od takmičarki, Aneta Grabcova, pre nekoliko večeri je proslavljala 18. rođendan u jednom restoranu na koji je pozvala i ostale učesnice, a kada su malo popile, slavljenica je odlučila da "isproba" poklone.
Naravno, devojkama je najzanimljiviji bio vibrator koji je dobila od jedne od učesnica izbora. Međutim, tu ništa ne bi bilo čudno da su imale zaseban deo u restoranu. Prema pisanju čeških medija, devojke su "glumile masturbaciju i pozirale s lisicama u sred restorana", dok su ih ostali gosti posmatrali sa zgražavanjem.
"Slavile smo moj 18. rođendan. Ne znam što drugo da kažem", rekla je slavljenica.
Organizatori izbora za Mis Češke rekli su da još nisu odlučili o kazni, ali da će ovakvo ponašanje učesnica najverovatnije uticati na dalji tok takmičenja.
(MONDO)
gkukolj -tončica-palončica-
Datum registracije: 09 Dec 2009 Poruke: 39085
Jadna li si kad se sa 18 igraš vibratorom i to još pred očima javnosti. Ne treba tebi takav izbor. Imaš onaj životni, imala si ga i uvijek ga imaš pred sobom, samo ti treba mozga nešto više.
_________________ Došla je i otišla.
Neću je ponovo vidjeti sa one strane groba.
Moj život je samo moj.
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma