:: |
| Autor |
Poruka |
anchi22 •• 20:01 ••

|
Datum registracije: 09 Jul 2008 Poruke: 53463

|
|
Plesači koji kreću na turneju sa pevačicom ugovorom su obavezani da nedozvoljene supstance drže dalje od nje.
Britni Spirs (29) krenuće na "Fem fatal" turneju ovog leta kako bi promovisala istoimeni novi album, a njen šou će uveličati i horda pratećih plesača i pevača.
Svi oni moraće da potpišu ugovor u kom obećavaju da neće pevačicu izlagati "iskušenjima" u vidu droge ili alkohola.
"Umetnica (Spirsova) ne sme biti izložena piću, drogama ili bilo kojim drugim nedozvoljenim supstancama. Potpisnik ugovora obavezuje se da će se uzdržati od konzumiranja ili posedovanja navedenih supstanci dok je na turneji, što će biti kontrolisano nasumičnim testovima krvi i urina", piše u ugovoru menadžmenta Spirsove.
Pevačica se pre nekoliko godina borila sa zavisnošću od alkohola i tableta, a nakon jednog nervnog sloma hospitalizovana je protiv svoje volje i upućena na rehabilitaciju.
(MONDO)
|
|
|
| |
|
 |
gkukolj -tončica-palončica-

|
Datum registracije: 09 Dec 2009 Poruke: 39085

|
|
|
U jednom prljavom svijetu laži, sjaja, glamura, slave, pritisaka medija i svega što okružuje jednu slavnu ličnost, potrebne su zaista velike snage i karakter da se održite i ne padnete na dno. Iskreno mi je žao takvih mladih ljudi koji nisu u stanju da se bore i koji pokleknu pred prvom preprekom.
|
_________________ Došla je i otišla.
Neću je ponovo vidjeti sa one strane groba.
Moj život je samo moj. |
|
| |
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|