:: |
| Autor |
Poruka |
anchi22 •• 20:01 ••

|
Datum registracije: 09 Jul 2008 Poruke: 53463

|
|
Nemački ronioci pokušali su da postave Ginisov rekord u igranju karata pod vodom.
Nemački ronioci pokušali su da postave Ginisov rekord u igranju karata pod vodom.
Šesnaest ronilaca igralo je tradicionalnu bavarsku igru "ovčja glava" punih 36 sati na dnu bazena. Smenjivali su se u bazenu, kako bi redovno mogli da menjaju boce sa kiseonikom.
"Nakon nekoliko sati, prestali smo da računamo ko vodi ili duguje, bilo je važno samo da nastavimo da se koncentrišemo na disanje i igru", rekao je pokretač ove neobične akcije Erik Šlegelmilh.
Ronioci iz Gejzelheringa poslaće video zapis svoje "partije" zvaničnicima Ginisove knjige rekorda, kako bi pokušali da uđu u naredno izdanje knjige.
(MONDO)
|
|
|
| |
|
 |
gkukolj -tončica-palončica-

|
Datum registracije: 09 Dec 2009 Poruke: 39085

|
|
Voda i kartanje!!!! Fantazija za mene!!!!
|
_________________ Došla je i otišla.
Neću je ponovo vidjeti sa one strane groba.
Moj život je samo moj. |
|
| |
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|