www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Osveta iz školskog dvorišta!
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Vesti ~ -> ~ Arhiva - Vesti ~
::  
Autor Poruka
anchi22
•• 20:01 ••
<b>•• 20:01 ••</b>

Datum registracije: 09 Jul 2008

blank.gif
PorukaPostavljena: Pon Mar 21, 2011 9:31 pm    Naslov poruke: Osveta iz školskog dvorišta! Na vrh strane Na dno strane

Dečak koji se proslavio snimkom na YouTube objašnjava kako mu je konačno "prekipelo".

Kejsi Hejns (15) stekao je svetsku slavu i veliku grupu fanova nakon što je na Internetu objavljen snimak na kom uzvraća udarac školskim siledžijama.

Na snimku, bucmasti Kejsi ne reaguje dok ga sitniji dečaci "prozivaju", udaraju i maltretiraju, ali kad mu konačno padne mrak na oči, bukvalno patosira jednog od svojih mučitelja.

Iako je snimak neke nasmejao, a neke potresao, Kejsiju cela stvar uopšte nije bila smešna. Trogodišnje maltretiranje u školskom dvorištu dovelo ga je do toga da razmišlja o samoubistvu.

"Već godinama trpim uvrede i udarce od dece koja bi trebalo da su mi drugovi. Pre oko godinu dana, bio sam u tolikoj depresiji da sam razmišljao o tome da se ubijem", rekao je dečak iz Novog Južnog Velsa.

"Nije trebalo da ga napadnem, ali skupilo mi se sve tokom tri godine u školi. Nedeljama sam trpeo da me taj dečak naziva pogrdnim imenima, udara me po glavi... Kada je snimak nastao, gledao sam svoja posla i išao po novi raspored časova, ali me je on saterao u ćošak", rekao je Kejsi kog je Internet zajednica prozvala "Panišer".

Dvanaestogodišnji siledžija u "napad" je poveo i svoje drugare, od kojih je jedan snimao maltretiranje mobilnim telefonom, ali niko od njih nije mogao da pretpostavi da će Kejsi rvačkim zahvatom zviznuti siledžiju o pod, takvom silinom da je dečak nakon toga ošamućen i ne može da stoji.

"Nisam hteo da ga povredim, ali sam se uplašio da mu se pridružiti drugovi i da ću stvarno dobiti batine jer ih je bilo više. Uspaničio sam se", objasnio je dečak u intervjuu za australijsku televiziju.

Kejsi je razrešio i jednu od dilema koje su zanimale Internet zajednicu - da li je neimenovani dečak povređen?

"Bio je ošamućen ali nije imao potres mozga. Od povreda zadobio je samo ogrebotinu na kolenu", rekao je on.

Obojica dečaka suspendovana su iz Čifli koledža u zapadnom Sidneju, ali su u međuvremenu vraćeni na nastavu.

(MONDO)

gkukolj
-tončica-palončica-
<b>-tončica-palončica-</b>

Datum registracije: 09 Dec 2009

blank.gif
PorukaPostavljena: Pon Mar 21, 2011 9:45 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Neke jeste nasmijalo na tren, ali kada se pročita dječakova izjava, shvatamo svi o čemu je riječ. Djeca znaju biti, na žalost je ovo što govorim, jako surova, prosto je za nepovjerovati ali je istina. Nasilja po školama je oduvijek bilo i uvijek je neko djete na meti školskih siledžija i mangupa kojima niko ništa ne smije. Ovaj je dječak trpio dugo torturu, jednostavno mu je pukao film i mislim da je samo sreća bila što mali siledžija prošao sa laganom ozljedom. Na žalost, ni ovaj snimak mnogima neće i ne može pomoći. Postoje i oni koji se na vrlo podal i nizak način svete djetetu koje se odupre.

coco_bill
Zli carobnjak-lingvista
Zli carobnjak-lingvista

Godine: 46

Datum registracije: 22 Mar 2006
Mesto: Novi Sad

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pon Mar 21, 2011 10:05 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Batina je uvek imala dva kraja. A posle ovakvog patosiranja ne verujem da će siledžija opet nešto da pokuša.
Pitanje je samo zašto je ćoravi direktor vratio obojicu siledžija...

ı¤¤¤¤¤¤¤¤ı••••••••••••ı

D@cha
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Godine: 91

Datum registracije: 02 Apr 2007
Mesto: 13 krug pakla

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pon Mar 21, 2011 10:18 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ispod mire sto djavola vire,drago mije sto je patosirao budaletinu

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Vesti ~ -> ~ Arhiva - Vesti ~ -> Osveta iz školskog dvorišta! Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana 1 od 1

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon