:: |
| Autor |
Poruka |
anchi22 •• 20:01 ••

|
Datum registracije: 09 Jul 2008 Poruke: 53463

|
|
Pasionirani fan pop dive Vitni Hjuston, uhapšen juče , jer je "malo" preterao u ispoljavanju ljubavi.
U malom američkom gradu Folkstonu, živi mladić koji je prosto opsednut muzikom pevačice Vitni Hjuston.
Njegova "ljubav" prema istoj išla je dotle da je pesmu "I am every woman" puštao po stotinu puta za jednu noć, što je njegove susede dovodilo do očaja.
Komšije su ga upozoravale, molile da prestane ili bar stiša muziku, ali kada su svi njihovi "očajnički" pokušaji ostali bez odgovora, onako hronično neispavani, pozvali su policiju.
Vitnin obožavalac je odmah priveden, a policija mu je trajno konfiskovala stereo uređaj sa moćnim zvučnicima, sa kojeg je puštao omiljenu muziku, kao i sve diskove Vitni Hjuston.
(MONDO)
|
|
|
| |
|
 |
gkukolj -tončica-palončica-

|
Datum registracije: 09 Dec 2009 Poruke: 39085

|
|
|
Ono jeste da je Vitni Vitni i da su njeni potencijali bili moćni, ali sa tipom nešto opasno nije u redu, majke mi. Pa ko bi to trpio iz noći u noć, zaboga?
|
_________________ Došla je i otišla.
Neću je ponovo vidjeti sa one strane groba.
Moj život je samo moj. |
|
| |
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|