:: |
Autor |
Poruka |
anchi22 •• 20:01 ••

|
Datum registracije: 09 Jul 2008 Poruke: 53463

|
|
Noj ukraden sa farme u Rumuniji zaprepastio je svoje vlasnike kada je dotrčao pravo do kuće.
Džinovska afrička ptica poznata je po tome da ne leti, ali je najbrža ptica koja se kreće po kopnu, i dostiže brzinu od oko 70 kilometara na sat. Iako su najbrže dvonoga životinje na svetu, nojevi ne važe za ptice koje imaju naročito dobru orijentaciju.
Ženku noja ukrali su preprodavci životinja sa jedne farme u Pitestiju, i odvezli je desetak kilometara daleko. Međutim, ženka noja zaprepastila je lopove kada im se otrgla i potrčala kući.
Brzinom od oko 70 kilometara na sat, noj je trčao pravo do kuće, na veliku radost svog vlasnika Florina Diakoneskua.
"Bio sam očajan kada sam shvatio da mi je neko ukrao noja, ali onda sam na horizontu video oblak prašine. Bilo je kao u filmovima", rekao je Diakonesku.
Policija traga za lopovima, a ženka noja se bezbedno vratila kući, baš kao i škotski ovčar Lesi u romanu Erika Najta.
(MONDO)
|
|
|
|
|
 |
gkukolj -tončica-palončica-

|
Datum registracije: 09 Dec 2009 Poruke: 39085

|
|
Luda ptica! I očito zna kome pripada! Neki bi se ljudi mogli malo zamisliti nad ovim kada krenu tamo di im nije vjesto.
|
_________________ Došla je i otišla.
Neću je ponovo vidjeti sa one strane groba.
Moj život je samo moj. |
|
|
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|