Profesionalna balerina tvrdi da je Natali Portman osvojila Oskara za "pet minuta" igranja.
Sara Lejn (27), profesionalna balerina koja je bila dublerka oskarovki Natali Portman u filmu "Crni labud", tvrdi da je žrtva zataškavanja filmskog studija, producenata filma, pa i same glumice koja je "pokupila svu slavu".
"Natali Portman je odigrala pet odsto scena", rekla je Sara Lejn za "Entertainment weekly". "Sve ostale scene sam odigrala ja, a njeno lice je digitalno dodato preko mog".
Izjava Lejnove usledela je tek nakon što je koreograf i verenik Natali Portman Bendžamin Milipijed u intervjuu "LA Tajmsu" rekao da je "dublerka odigrala samo scene u kojima su snimana stopala", kao i da je 85 odsto scena delo njegove verenice.
Lejnova tvrdi da je u skoro svim scenama igrala ona. "Scene u kojima se Pormanovoj vide glava i ruke su njene. To je 'odigrala' sama". Balerina dodaje da se oglasila ovim povodom tek nakon izjave koreografa i pošto joj je producent "Crnog labuda" Ari Handel rekao da ne govori o svom doprinosu filmu medijima.
(MONDO)
gkukolj -tončica-palončica-
Datum registracije: 09 Dec 2009 Poruke: 39085
Glumac je glumac, a dubler je dubler. Bilo i ostalo tako, bilo to nekome pravo ili ne. A ta ista balerina bila je upoznata sa svojom "ulogom" u filmu i ne vidim svrhu nečijeg osporavanja u ovom smislu. I nije ga osvojila za 5 minuta igranja, nego ga je osvojila radi glume.
A sa druge strane i taj je mogao malo da začepi usta, jer koja ostane zlata vrijedi. Ljudske reakcije na neke pogrešno rečene stvari u pogrešnom trenutku stvari mogu biti veoma glasne i iritirajuće.
_________________ Došla je i otišla.
Neću je ponovo vidjeti sa one strane groba.
Moj život je samo moj.
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma