www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Najgora pevačica na svetu?
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Vesti ~ -> ~ Arhiva - Vesti ~
::  
Autor Poruka
anchi22
•• 20:01 ••
<b>•• 20:01 ••</b>

Datum registracije: 09 Jul 2008

blank.gif
PorukaPostavljena: Sub Mar 19, 2011 6:30 pm    Naslov poruke: Najgora pevačica na svetu? Na vrh strane Na dno strane

Američka tinejdžerka postala je hit na Internetu sa "užasnom" pesmom "Friday".

Rebeka Blek (13) snimila je veselu tinejdžersku pesmicu o jutarnjem ustajanju, kornfleksu, odlasku do škole, radosti zbog vikenda i zabave, zabave, zabave! Internet zajednica dočekala je Rebeku i "Friday" na nož, a zajedljivi komentari na račun njenog pevanja stizali su na hiljade.

"Čuo sam da se čak i gluvi ljudi žale", napisao je jedan posetilac sajta YouTube, dok su ostali išli u krajnosti i upućivali Rebeki najgore želje. Spot "Friday" pogledan je više od 16 miliona puta.

Devojčica je gostovala u jednoj TV emisiji i priznala da joj nije lako zbog činjenice da je ceo svet "proziva".

"Plakala sam na neke zaista zle komentare, ali nisam htela da skinem spot sa sajta. Pretpostavljam da je važno da ljudi vide spot i čuju pesmu, makar im se i ne dopala", rekla je Rebeka.

Njena majka je platila jednom studiju 2.000 dolara za snimanje spota i pesme, a porodica i prijatelji bili su statisti na snimanju u Rebekinoj kući.

Devojčica je, uprkos negativnim kritikama, rekla da ne planira da prestane da se bavi pevanjem.

(MONDO)

D@cha
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Godine: 90

Datum registracije: 02 Apr 2007
Mesto: 13 krug pakla

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sub Mar 19, 2011 8:21 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

nisa slusao ali sigurno bolje peva od karleuse

coco_bill
Zli carobnjak-lingvista
Zli carobnjak-lingvista

Godine: 45

Datum registracije: 22 Mar 2006
Mesto: Novi Sad

serbia.gif
PorukaPostavljena: Ned Mar 20, 2011 4:02 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Najgore od svega je tekst... Rolling Eyes

ı¤¤¤¤¤¤¤¤ı••••••••••••ı

cezar1071944
Glas mog anđela
<b>Glas mog anđela</b>

Datum registracije: 11 Mar 2008
Mesto: Ni na nebu,ni na zemlji...

seychelles.gif
PorukaPostavljena: Ned Mar 20, 2011 4:24 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Kad bi čule neku našu pevačicu,recimo Vendi i slicno..promenili bi odmah misljenje..neke bi garant ušle u Ginisovu knjigu rekorda..

gkukolj
-tončica-palončica-
<b>-tončica-palončica-</b>

Datum registracije: 09 Dec 2009

blank.gif
PorukaPostavljena: Ned Mar 20, 2011 9:17 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

O ljudi moji, kako je tekst išao ja sam mislila da je ova gora od pojedinih naših, ma dajte...nisu oni čuli ove ovdje. Shocked Ova je muzikalna za pojednine, ne bih ih imenovala da se ko ne bi slučajno našao uvijeđen.

coco_bill
Zli carobnjak-lingvista
Zli carobnjak-lingvista

serbia.gif
PorukaPostavljena: Ned Mar 20, 2011 10:22 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

@ Gkukolj:
U pravu si. Jako puno tekstova naših pevačica su puno kraći i gluplji i ne sadrže nikakvu priču ili poruku u sebi.

Zaključak: Bolja je i od naše estrade, mada tekst zvuči kao da ga je pisala za domaći zadatak. Još jedan plus, za razliku od naših, devojče zna kojim redom idu dani u nedelji. Mr. Green

ı¤¤¤¤¤¤¤¤ı••••••••••••ı

Mysty
~abhor~
<b>~abhor~</b>

Godine: 36

Datum registracije: 29 Maj 2007

blank.gif
PorukaPostavljena: Ned Mar 20, 2011 10:39 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Slatka je,ima sluha,i klinka je,ne znam sta ocekuju.

♥ QueeN ♥
[°mama 3 anđela°]
<b>[°mama 3 anđela°]</b>

Datum registracije: 15 Feb 2008
Mesto: ♥ Sakrivena u Njegovom Pogledu,Zarobljena u Njegovom Srcu,Zauvek u Njegovom Toplom Zagrljaju ♥

serbia.gif
PorukaPostavljena: Ned Mar 20, 2011 11:24 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Samo ču reći da postoje i gori...

anchi22
•• 20:01 ••
<b>•• 20:01 ••</b>

Datum registracije: 09 Jul 2008

blank.gif
PorukaPostavljena: Sub Mar 26, 2011 6:43 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

"Najgora pevačica na svetu" snima album

Trinaestogodišnja Rebeka Blek "obradovaće" nas celim albumom, nakon singla "Friday".

Devojčica koju je Internet zajednica nazvala "najgorom pevačicom na svetu" najavila je da će uskoro snimiti album prvenac u jednom studiju u Los Anđelesu, mada još uvek nema ugovor sa izdavačkom kućom.

"Imam samo 13 godina, tako da možete da očekujete tipične tinejdžerske romantične pesmice", rekla je Rebeka za "San".

Ona će uskoro objaviti singl "LOL", koji će se takođe naći na albumu.

Većina ljudi koja je čula "Friday" je "ispljuvala" Rebeku, ali devojčica među svojim fanovima ima i dva velika muzička imena. Lady Gaga je rekla da je Blekova "genije", dok je strogi sudija "Američkog idola" Sajmon Kauel izjavio da bi trebalo da postane zvezda.

(MONDO)

gkukolj
-tončica-palončica-
<b>-tončica-palončica-</b>

Datum registracije: 09 Dec 2009

blank.gif
PorukaPostavljena: Sub Mar 26, 2011 6:48 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Kako rekoh - malena nije ništa ni lošija ni gora, čak nekim našim VIP-zvijezdama ovdje pokazala šta je glas, prema tome...neka istraje, uvijek će biti onih koji će je slušati kao i onih koji neće. Imamo izbor, u svakom slučaju.

coco_bill
Zli carobnjak-lingvista
Zli carobnjak-lingvista

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sub Mar 26, 2011 10:56 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Trebaće još vremena da se "isteše".
Poznatije grupe mogu da proguraju takvu pesmu jer su - poznati. Rolling Eyes

ı¤¤¤¤¤¤¤¤ı••••••••••••ı

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Vesti ~ -> ~ Arhiva - Vesti ~ -> Najgora pevačica na svetu? Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana 1 od 1

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon