:: |
| Autor |
Poruka |
anchi22 •• 20:01 ••

|
Datum registracije: 09 Jul 2008 Poruke: 53463

|
|
Novosađanka J. V. (18) pokušala je da izvrši samoubistvo skokom sa novosadskog Klisanskog mosta u kanala Dunav - Tisa - Dunav, razočarana jer je po treći put pala na vozačkom ispitu.
Ipak, želja za životom je nadvladala, pa je čim je pala u vodu počela da pliva ka obali.
Tu su je dočekali policijaci i vozilo Hitne medicinske pomoći, koje su pozvali ribari nedaleko od mosta.
Devojka je zbrinuta na Odeljenje za psihijatriju Kliničkog centra i nalazi se van životne opasnosti.
Nezvanično, nesrećena devojka bila je pijana kada je pokušala da se ubije.
Pokušaj samoubistva desio se juče.
Ribari očevici kažu da se devojka popela na ogradu mosta oko podne, te da je potom, bez mnogo oklevanja skočila u vodu.
Oni su naveli da nije bilo potrebe da joj priđu i pomognu, jer je devojka, čim je izronila iz vode, počela da pliva ka obali.
(Srna)
|
|
|
| |
|
 |
D@cha Prijatelj foruma

|
Godine: 91
Datum registracije: 02 Apr 2007 Poruke: 4657 Mesto: 13 krug pakla

|
|
*e*es samoubistvo zamalo da se udavim
|
|
|
| |
|
 |
gkukolj -tončica-palončica-

|
Datum registracije: 09 Dec 2009 Poruke: 39085

|
|
| Citat: | | Ipak, želja za životom je nadvladala, pa je čim je pala u vodu počela da pliva ka obali. |
Oh, Gluposti imaš li još koje ime?!
18 godina, a pred trećim porazom skače sa mosta?!
Koliko ta mladost danas ima malo volje i snage za zvivjeti, to je jedno čudo neviđeno!
|
_________________ Došla je i otišla.
Neću je ponovo vidjeti sa one strane groba.
Moj život je samo moj. |
|
| |
|
 |
Marjan84 Dobro upućeni član

|
Godine: 41
Datum registracije: 03 Feb 2008 Poruke: 511 Mesto: Izmedju pakla i raja "KingCity"

|
|
|
Bolje da skoci nego da ubije nekog sa kolima...
|
_________________ "The brightest lights in the darkest nighT"
.:.MARJAN.:. |
|
| |
|
 |

|

|
|
| Marjan84 je napisao/la sledeće: | | Bolje da skoci nego da ubije nekog sa kolima... |
Ova ti je na mjestu bila!
|
Moj život je samo moj. |
|
| |
|
 |
coco_bill Zli carobnjak-lingvista

|
Godine: 46
Datum registracije: 22 Mar 2006 Poruke: 33433 Mesto: Novi Sad

|
|
Ne bi me čudilo da je u komisiji bio onaj koji je mene obarao.
|
|
 |

|

|
|
| coco_bill je napisao/la sledeće: | Ne bi me čudilo da je u komisiji bio onaj koji je mene obarao.  |
A što misliš, što ja ne polažem?! Vidiš da lako "obaraju" ti instruktori!
A ja, kao, teško padam?!
|
Moj život je samo moj. |
|
| |
|
 |

|

|
|
| gkukolj je napisao/la sledeće: | | coco_bill je napisao/la sledeće: | Ne bi me čudilo da je u komisiji bio onaj koji je mene obarao.  |
A što misliš, što ja ne polažem?! Vidiš da lako "obaraju" ti instruktori!
A ja, kao, teško padam?! |
Ma, znam sve. Ja sam položio tek kad se promenila komisija. Ali zato sad mrzim da vozim.
A pošto je reč o Novosađanki, onda mi je jasno ko je bio u komisiji...
|
|
 |
beckham011 Upućeni član

|
Datum registracije: 22 Sep 2008 Poruke: 417 Mesto: планета Земља

|
|
|
Ова тек сад неће никад положити возачки испит. Кад јој у здравствени картон сад додају да је психички нестабилна особа склона суициду, тек сад неће моћи ни да полаже, а камоли да положи вожњу. Баш је испала глупа. Ово није за жаљење већ за осуду.
|
_________________ Нисам писмен па зато не могу да оставим свој поптис овде. |
|
| |
|
 |
♥ QueeN ♥ [°mama 3 anđela°]
![<b>[°mama 3 anđela°]</b> <b>[°mama 3 anđela°]</b>](/images/ranks/stars_orange.gif)
 |
Datum registracije: 15 Feb 2008 Poruke: 15445 Mesto: ♥ Sakrivena u Njegovom Pogledu,Zarobljena u Njegovom Srcu,Zauvek u Njegovom Toplom Zagrljaju ♥

|
|
| Marjan84 je napisao/la sledeće: | | Bolje da skoci nego da ubije nekog sa kolima... |
Apsolutno. Ja sam vozač takođe, prošla ispit iz prve, ali da li je moguće da je toliko strašno što je pala ispit?
|
|
|
| |
|
 |

|

|
|
| ♥ QueeN ♥ je napisao/la sledeće: | | Marjan84 je napisao/la sledeće: | | Bolje da skoci nego da ubije nekog sa kolima... |
Apsolutno. Ja sam vozač takođe, prošla ispit iz prve, ali da li je moguće da je toliko strašno što je pala ispit? |
Ako padneš prvi put, svako naredno polaganje je psihički sve teže i teže. Pogotovo ako neko iz komisije traži dlaku u jajetu.
A poražavajuće je bilo kad je komisija izlazila iz mojih kola (taman su me oborili) i pita ih "neko" (komisija ili instruktor): "Koji je rezultat?", a ovi kažu "2-2, izjednačeno"
Osim toga, komisija ima 3500 razloga da obara kandidate.
A što jeste - jeste. Ova može da kaže "zbogom" svojoj vozačkoj dozvoli.
|
|
 |
aureliano ♣ El Capitán ♠

|
Datum registracije: 15 Mar 2005 Poruke: 9092 Mesto: U zraku, na vodi i ponekad na Zemlji

|
|
Ja sam trip put prosao iz prve, sto bih ja tek trebao da radim
|
_________________ I tad su došli popovi... Pa topovi... Pa lopovi...
I čitav svet se izobličio...
Ispuzali su grabljivci... Pa lažljivci... Snalažljivci...
 |
|
| |
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|