Snimak blizanaca u pelenama koji "pričaju" postao novi hit na YouTube kanalu.
Znamo da klinci pre nego što progovore brbljaju, ali brbljanje mališana koje su mama i tata snimili tokom žučne rasprave, a onda snimak postavili na YouTube kanal, liči na sve samo ne na "vežbanje" govora.
Oni gestikuliraju, smeju se kada jedan od drugoga čuje nešto "interesantno" i postali su hit.
Dečaci na snimku su razgovor vodili između rerne i frižidera, a o čemu su "pričali"...nije važno, bitno je da su se "dogovorili".
Pogledajte.
(MONDO)
gkukolj -tončica-palončica-
Datum registracije: 09 Dec 2009 Poruke: 39085
Joj, majko, što ću sa njima?! A vidi njega i jedne čarapice?! Ovo je bilo zaista nešto u čemu sam beeeeskrajno uživala, hvala ti.
_________________ Došla je i otišla.
Neću je ponovo vidjeti sa one strane groba.
Moj život je samo moj.
D@cha Prijatelj foruma
Godine: 91
Datum registracije: 02 Apr 2007 Poruke: 4657 Mesto: 13 krug pakla
Svaka cast momcima ,ali me neodoljivo podsecaju na nase politicare, koji stalno pricaju a nikada ama bas nista ne kazu
aureliano ♣ El Capitán ♠
Datum registracije: 15 Mar 2005 Poruke: 9092 Mesto: U zraku, na vodi i ponekad na Zemlji
D@cha je napisao/la sledeće:
Svaka cast momcima ,ali me neodoljivo podsecaju na nase politicare, koji stalno pricaju a nikada ama bas nista ne kazu
Dobraaaaaa...
Preslatki su klinci
_________________ I tad su došli popovi... Pa topovi... Pa lopovi...
I čitav svet se izobličio...
Ispuzali su grabljivci... Pa lažljivci... Snalažljivci...
coco_bill Zli carobnjak-lingvista
Godine: 46
Datum registracije: 22 Mar 2006 Poruke: 33433 Mesto: Novi Sad
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma